Napromieniowani

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1]   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: POLSKIE TOWARZYSTWO OSÓB NIEPE£NOSPRAWNYCH ZARZ¡D G£ÓWNY W £ODZI  (Przeczytany 1153 razy)
0 u¿ytkowników i 2 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
bejkerek87
Administrator
zakochany w forum

ile piszemy 20

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 482

It's Me

« : Sierpieñ 28, 2008, 16:37:16 »

POLSKIE TOWARZYSTWO
OSÓB NIEPE£NOSPRAWNYCH ZARZ¡D G£ÓWNY W £ODZI
Oferujemy pomoc osobom doros³ym i dzieciom niepe³nosprawnym w zakresie pozyskiwania sprzêtu rehabilitacyjnego. Je¶li nie mog± pañstwo poradziæ sobie
z uzyskaniem dofinansowania na wózki (zwyk³e i elektryczne), pionizatory, materace przeciwodle¿ynowe, ³ó¿ka rehabilitacyjne, rotory, podno¶niki i inny sprzêt, prosimy
o kontakt z nami.
POMOC PTON JEST BEZP£ATNA
Wiadomo¶æ dla osób z £odzi i okolic: w pi±tek 29.08. na placu przy ulicy Piotra Skargi (przy rynku Górniak u zbiegu ulic Wólczañska-Pabianicka) w godz. 9-15 organizujemy „dzieñ otwarty” w celu doboru wózka inwalidzkiego z napêdem elektrycznym. Wybór w³a¶ciwego wózka jest bardzo wa¿ny, o czym przekonali siê ju¿ Ci, którzy poosiadaj± wózek nie spe³niaj±cy odpowiednich funkcji potrzebnych przy konkretnym schorzeniu.

Osobi¶cie planujê uruchomiæ serwis internetowy po¶wiêcony w ca³o¶ci problemom osób niepe³nosprawnych, pomocy im i ich rodzinom. Problemy s± mi dobrze znane, poniewa¿ jestem mam± ch³opca chorego na zanik miê¶ni, sama boryka³am siê z przebrniêciem przez barierê biurokracji. Zdoby³am w tym do¶æ du¿e do¶wiadczenie i chcia³abym siê nim z innymi podzieliæ, aby jak najmniej osób pozostawa³o bez potrzebnych sprzêtów. Je¶li kto¶ z iponków ma jakie¶ sugestie co chcia³by znale¼æ w takim serwisie, proszê o napisanie mi tego, byæ mo¿e stworzymy portal z prawdziwego zdarzenia, gdzie znajd± siê i akty prawne i dobre rady.
Nie chcia³abym tworzyæ serwisu konkurencyjnego dla forum ipon, wiêc mam pewien problem co tam zamie¶ciæ. Pozdrawiam – Iwona Antosik

Adulka
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Strona wygenerowana w 0.042 sekund z 20 zapytaniami.

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

polskiserwerzycia shd blackspider svcraft ostrovirsk