Napromieniowani

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1]   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Rodzice dzieci maj±cy konto na NK  (Przeczytany 1290 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
Margolcia
Go¶æ
« Odpowiedz #1 : Wrzesieñ 04, 2008, 16:29:05 »

Echhh ta polska rzeczywisto¶æ  PARANOJA TOTALNA Pozdrawiam Ciê serdecznie Dzasti ¿a³uje ¿e nie  mogê Ci pomóc w  tej sprawie ale jakby¶ chcia³a pogadaæ  moje  gg to 3896360 Chichot
DZASTI
oj ma³o nam piszesz:)
*

ile piszemy 0

Wiadomo¶ci: 6

« : Wrzesieñ 04, 2008, 14:57:02 »

Ju¿ t³umaczê:
Mam zlecenie z jednej firmy. Wysy³am og³oszenie na naszej klasie i dostajê za to 2 grosze. Najlepiej, ¿eby to byli rodzice dzieci od 6-14 roku ¿ycia, ale mog± byc ró¿ne dzieci. Jak znacie takowych lub sami jeste¶cie rodzicami i macie konto na NK dajcie mi znaæ i adres profilu.
Niestety musze jakos dorabiaæ, bo od lekarza z ZUSu mam orzeczenie, ¿e jestem niezdolna do samotnej egzystencji, ale ZUS mi renty nie da³, bo by³am za g³upia i 3 miesi±ce za wcze¶niej siê rochorowa³am. MOPS mi daje tylko 158 z³ na miesi±c, bo dla nich mam za du¿o (nie wiem czego chyba kup po moich fretkach Mrugniêcie )
Jedyna pracê jak± dla niepe³nosprawnych znalaz³am to przez telefon: no tak jak se mogê pogadaæ, a to ¿e nie us³ysze to inna bajka (od dwóch lat bardziej g³ucha od pnia jestem Mrugniêcie )
Proszê o pomoc U¶miech

Wydaje mi siê, ¿e jestem normalna..................ale moje pojêcie normalno¶ci jest chyba nienormalne Mrugniêcie

zapraszam:
www.levellers.nd.e-wro.pl
www.republika.pl/frety
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Strona wygenerowana w 0.017 sekund z 20 zapytaniami.

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

wilcze-zycie ostrovirsk brazylia2014 polskiserwerfreeplay polskiserwerzycia