Napromieniowani

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Kocham Przyjaciela  (Przeczytany 1577 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Margolcia
Gość
« Odpowiedz #3 : Listopad 02, 2008, 19:18:29 »

Có¿ serce nie s³uga Zawstydzony echhhhhhh
Serduszko
oj maÂło nam piszesz:)
*

ile piszemy 0

« Odpowiedz #2 : Listopad 02, 2008, 15:19:37 »

Witaj Margolciu. KÂłopot polega na tym Âże ja uwaÂżam ze wiĂŞkszy kÂłopot bĂŞdzie miaÂł jeÂśli mu powiem o swoich uczuciach niÂż jeÂśli mu oszczĂŞdzĂŞ prawdy.
MyÂślĂŞ w ten sposĂłb z uwagi na fakt ze jest w zwiÂązku z innÂą kobietÂą.
Tak jestem pewna ze go kocham.
I ze prĂłbowaÂłam juÂż szukaĂŚ  Jego w innych facetach  ale niestety skutki sÂą  marne.
Najgorsze jest to ze on jest ostatniÂą osobÂą ktĂłrÂą ÂściaÂłabym skrzywdziĂŚ a mam wraÂżenie Âże  zarĂłwno nie mĂłwiÂąc mu o tym  i odchodz¹Ì go skrzywdze  ale jeÂśli mu powiem teÂż zostanie skrzywdzony.
Sytuacja bez dobrego wyjÂścia.
MogÂłoby jeszcze zostaĂŚ jak jest ale jest mi juÂż za ciĂŞÂżko z tym uczuciem i jego niewiedzÂą.
Wiem,ze to bardzo skomplikowane.Pozdrawiam.
Margolcia
Gość
« Odpowiedz #1 : Listopad 02, 2008, 14:58:53 »

Moim zdaniem powinnaÂś odpowiedzieĂŚ sobie  na  pytanie Czy Ty oby  napewno go kochasz?
Moim zdaniem o czym juÂż pisalam kiedyÂś(caÂłkiem niedawno) na forum przyjaŸù miĂŞdzy kobietÂą i mĂŞÂżczyznÂą jest praktycznie niemoÂżliwa z bardzo prostego  powodu prĂŞdzej czy póŸniej u ktĂłrejÂś ze stron pojawi siĂŞ pragnienie "czegoÂś wiĂŞcej".Pó³ biedy jeÂśli nasz  przyjaciel jest wolny wtedy zawsze moÂżna sprĂłbowaĂŚ natomiast problem pojawia siĂŞ gdy przyjaciel  znajduje siĂŞ w zwiÂązku.
I tak jak napisaÂłaÂś masz 2 wyjÂścia tylko czy ucieczka i zerwanie kontaktu sÂą rzeczywiÂście najlepszym(choĂŚ z pozoru najprostszym) rozwiÂązanieiem problemu i jest fair wobec przyjaciela?
Serduszko
oj maÂło nam piszesz:)
*

ile piszemy 0

« : Listopad 01, 2008, 00:41:30 »

KtĂłre rozwiÂązanie jest korzystniejsze dla Niego?
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Strona wygenerowana w 0.05 sekund z 20 zapytaniami.

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

polskiserwerfreeplay ostrovirsk shd polskiserwerzycia nwm