bejkerek87
Administrator
zakochany w forum
ile piszemy 20
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 482
It's Me
|
|
« : Marzec 18, 2009, 15:43:45 » |
|
nie jest mi³o¶æ... Mówi±, mówi± ¿e Mówi±, ¿e to nie jest mi³o¶æ... nie ¯e siê tylko zdaje, zdaje im ¯e ju¿ siê nie z³o¿± w ¿aden rym Mówi±, mówi± ¿e Mówi±, ¿e to wszystko skoñczy siê Koraliki wspólnych lat i zim Fotki gdzie na zawsze ona z nim
Mówi±, mówi± ¿e Mówi±, ¿e to nie jest mi³o¶æ... nie ¯e siê tylko zdaje im ¯e dawno ju¿ przegrali z losem z³ym Mowi±, ¿e ju¿ nie Mówi±, ¿e to wszystko skoñczy siê Wspólnie radowanie byle czym Tym, ¿e on w jej my¶lach - ona w nim
To co mam To co siê zdarzy³o nam To pach±cy chlebem dom Z roze¶mian± buzi± Tw±
To co mam To co siê zdarzy³o nam Twój policzek, kiedy mróz Na pierzynie Wielki Wóz
Niech mówi±, ¿e to nie jest mi³o¶æ ¯e tak siê tylko zdaje nam Byle siê nigdy nie skoñczy³o To wszystko co od Ciebie mam...
Mówi±, mówi± ¿e Mówi±, ¿e to nie jest mi³o¶æ... nie ¯e siê tylko zdaje im ¯e dawno ju¿ przegrali z losem z³ym Mowi±, ¿e ju¿ nie Mówi±, ¿e to wszystko skoñczy siê Wspólnie radowanie byle czym Tym, ¿e on w jej my¶lach - ona w nim
To co mam To co siê zdarzy³o nam... Ca³e Tatry wzd³u¿ i wszerz Têcza wst±¿ki, kiedy deszcz
To co mam To co siê zdarzy³o nam... Zmierzchy z nag³ym brakiem tchu Noce bez godziny snu
Niech mówi±, ¿e to nie jest mi³o¶æ ¯e tak siê tylko zdaje nam Byle siê nigdy nie skoñczy³o To wszystko co od Ciebie mam...
|