bejkerek87
Administrator
zakochany w forum
ile piszemy 20
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 482
It's Me
|
|
« : Marzec 18, 2009, 16:05:05 » |
|
Zga¶ moje oczy: ja Ciê widzieæ mogê, Zamknij mi uszy, a ja Ciê us³yszê Nawet bez nóg znajdê do Ciebie drogê...! Ramiona odr±b mi, a ja Ciê obejmê sercem mym, które bêdzie mym ramieniem. Adrianna Jusko.
Mo¿na znale¼æ wielkie szczê¶cie w dawaniu. Lecz nieustanne dawanie mo¿e wyczerpaæ serce i umys³. Naucz siê braæ choæ trochê - choæby chwilê w ogrodzie, w galerii, w kawiarni. Doceñ to. Pozwól, aby ptaki i ¿aby, dzie³a sztuki, muzyka i ksi±¿ki, a tak¿e nie wymagaj±cy przyjaciele przywracali Ci si³y. Ludzie potrzebuj± ci±g³ego odnawiania siê.
Adrianna Jusko.
Wo³aj, a¿ kto¶ us³yszy wo³aj na przekór ciszy wo³aj w ¶wiat skuty mrokiem a¿ siê otworz± ¼renice okien. Wo³aj, zaufaj sobie wo³aj, a¿ kto¶ odpowie wo³aj do ¶pi±cych ludzi a¿ miêdzy nimi cz³owieka zbudzisz.
Kiedy nikogo nie bêdzie i pomy¶lisz, ¿e nikomu nie zale¿y. Kiedy ca³y ¶wiat opowie siê przeciwko Tobie i poczujesz siê osamotniony. Ja bêdê obok Kiedy ten na kim najbardziej Ci zale¿y, nie bêdzie dba³ o Ciebie. Kiedy ten, komu dasz swoje serce, rzuci Ci je w twarz. Ja bêdê obok Kiedy osoba, której zaufa³e¶ zdradzi Ciê. Kiedy ten, z którym dzielisz wszystkie my¶li i tajemnice, nie bêdzie pamiêta³ nawet o Twoich urodzinach. Ja bêdê obok Kiedy wszystko, czego bêdziesz potrzebowa³, to kto¶, kto Ciê wys³ucha. Kiedy wszystko, czego bêdziesz potrzebowa³, to kto¶, kto otrze Twoje ³zy. Ja bêdê obok Kiedy Twoje serce bêdzie tak bola³o, ¿e nie bêdziesz móg³ nawet oddychaæ. Kiedy bêdziesz chcia³ ju¿ tylko po³o¿yæ siê i umrzeæ. Ja bêdê obok Kiedy zaczniesz p³akaæ s³ysz±c smutn± piosenkê. Kiedy ³zy nie bêd± chcia³y przestaæ p³yn±æ. Ja bêdê obok Wiêc widzisz, bêdê obok a¿ do koñca. To jest obietnica, któr± mogê Ci daæ.
Je¶li kiedykolwiek bêdziesz mnie potrzebowa³, po prostu daj mi znak i znajdê siê obok.
Adrianna Jusko
Nie mo¿na byæ przyjacielem dla kogokolwiek, nie bêd±c przyjacielem dla siebie.
Zajrzyj w siebie! W Twoim wnêtrzu jest ¼ród³o, które nigdy nie wyschnie, je¶li potrafisz je odszukaæ
¯yj, chwytaj ka¿dy dzieñ jak kolorowego motyla i nie bój siê, ¿e pozbawisz go py³ku na skrzyde³kach. Kochaj , ¶miej siê , p³acz - to dar jedyny i nie powtarzalny i nie pozwól by siê zmarnowa³. Adrianna Jusko
|