bejkerek87
Administrator
zakochany w forum
ile piszemy 20
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 482
It's Me
|
|
« : Marzec 18, 2009, 16:07:30 » |
|
Zerknij w krzywe zwierciad³o I zauwa¿ w sobie to, czego najwcze¶niej zauwa¿yæ nie chcesz Niby drobiazg, a jednak... (K. Siesicka)
Szczê¶ciem mo¿e byæ ka¿dy u¶miech, ka¿dy dobry uczynek, nowy dzieñ, nowa wiadomo¶æ, dobra ocena, przyjaciel, spe³nione marzenie . . . a moim szczê¶ciem jest to, ¿e ¿yjê w¶ród Was !!!
Je¶li którego¶ dnia poczujesz, ¿e chce Ci siê p³akaæ. Zadzwoñ do mnie... Nie obiecujê, ¿e Ciê rozbawiê, ale mogê p³akaæ razem z Tob±... Je¶li którego¶ dnia zapragniesz uciec, nie bój siê do mnie zadzwoniæ... Nie obiecujê, ¿e Ciê zatrzymam, ale mogê pobiec z Tob±... Je¶li którego¶ dnia nie bêdziesz chcia³ nikogo s³uchaæ. Zadzwoñ do mnie. Obiecujê byæ wtedy z Tob± i obiecujê byæ cicho... Ale je¶li którego¶ dnia zadzwonisz i nikt nie odbierze... Przybiegnij do mnie bardzo szybko. Mogê Ciê wtedy potrzebowaæ...
Twój przyjaciel
Nie kocham ciê za to kim jeste¶, ale za to jaki jeste¶ kiedy przebywam z tob±.
Nikt nie zas³uguje na twoje ³zy, a ten kto na nie zas³uguje na pewno nie doprowadzi ciê do p³aczu.
Je¿eli kto¶ nie kocha ciê tak jakby¶ tego chcia³, nie oznacza to, ¿e nie kocha ciê on z ca³ego serca i ponad ¿ycie.
Prawdziwy przyjaciel jest z tob± na dobre i na z³e.
Najbardziej odczujesz brak jakiej¶ osoby, kiedy bêdziesz siedzia³ obok niej i bêdziesz wiedzia³, ¿e ona nigdy nie bêdzie twoja.
Nigdy nie przestawaj siê u¶miechaæ, nawet je¶li jeste¶ smutny, poniewa¿ nigdy nie wiesz, kto mo¿e siê zakochaæ w twoim u¶miechu.
Byæ mo¿e dla ¶wiata jeste¶ tylko cz³owiekiem, ale dla niektórych ludzi jeste¶ ca³ym ¶wiatem.
Nie traæ czasu z kim¶ kto nie ma go, aby go spêdzaæ z tob±.
Byæ mo¿e Bóg chcia³ aby¶ pozna³ wielu z³ych ludzi zanim poznasz tê dobr±, aby¶ móg³ j± rozpoznaæ kiedy ona siê w koñcu pojawi.
Nie p³acz, ¿e co¶ siê skoñczy³o, tylko u¶miechaj siê, ¿e ci siê to przytrafi³o.
Zawsze znajdzie siê kto¶, kto ciê skrytykuje. Zdobywaj zaufanie ludzi i uwa¿aj na tych, których zaufanie ju¿ raz straci³e¶.
Stañ siê lepszym cz³owiekiem. I zanim poznasz kogo¶ upewnij siê, ¿e znasz siebie i ¿e nie bêdziesz chcia³ byæ taki jak on chce, ale bêdziesz sob±.
Nie biegnij za szybko przez ¿ycie, poniewa¿ najlepsze rzeczy zdarzaj± siê nam, wtedy gdy najmniej siê ich spodziewamy.
Wszystko co siê nam przytrafia, dzieje siê zawsze z jakiego¶ powodu.
(Gabriel Garcia Marquez)
|