Napromieniowani

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1]   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Cierpienie.....ma jaki¶ sens?...  (Przeczytany 700 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
bejkerek87
Administrator
zakochany w forum

ile piszemy 20

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 482

It's Me

« : Marzec 18, 2009, 16:22:23 »

prostu cisza, po prostu samotno¶æ. .dotknê³a mnie czy to ucieczka? Mo¿e i tak i mo¿e i jest ona z³ym rozwi±zaniem ...ale ja wcale , nie chcê uciekaæ, nie umiem...lecz s³owa....czyny...to wszystko tak bardzo boli...i samo z siebie wychodzi .Ja wiem, nikt nie mówi³, ze ¿ycie bêdzie ³atwe...ale jestem na to za s³aba i mo¿e za g³upia ale .¶wiadomo¶æ wszystkiego co siê wokó³ mnie dzieje jest najgorsza....jest jedn± z pochwa³ g³upoty....

Chcia³abym zacz±æ swe ¿ycie na nowo ja po prostu Duszê siê w tym chorym ¶wiecie pe³nym zagadek których rozwi±zania tylko ja jestem ¶wiadoma...i ta ¶wiadomo¶æ mnie dobija...nie chcia³am jej...ale te my¶li same nachodz± do g³owy gdy le¿ê w pokoju w którym ¶wiat³a dostarczaj± mi jedynie cieñ blasku i w±tpliwo¶ci .

Inno¶æ....czym jest inno¶æ?? Przecie¿ ka¿dy z nas jest inny...a skoro tak, to dlaczego wszyscy dobrze siê ze sob± czuj±?? Dlaczego wszyscy czuj± siê elementami jednej wielkiej ca³o¶ci?? I dlaczego ja widzê tê ca³o¶æ z boku? Z wszelkimi jej nie doskona³o¶ci wszelkimi wyj±tkowymi barwami i kszta³tami...

Lêk...?? tak.. towarzyszy mi od niepamiêtnych czasów...ale przecie¿...to ja jestem lêkiem...lêk jest mn± i jest we mnie...lêkam siê siebie, o siebie, lêkam siê innych, o innych...jestem przyczyn± i skutkiem swoich lêków...ale nie umiem tego przezwyciê¿yæ...nie wiem czy chcê..

Blisko¶æ? Wiem ¿e istnieje...od dziecka j± czujê.. jednak siê zmienia...kiedy¶ zasypia³am z wra¿eniem blisko¶ci swojej mamy a teraz ,zasypiam i czujê ¿e jestem sama bez kogo¶ kogo kocham ale trudno widaæ ze tak musi byæ mo¿e z biegiem czasu to siê zmieni.

Cierpienie.....ma jaki¶ sens...przynajmniej mam tak± nadziejê... bo jakie by³o by ¿ycie gdybym wszystko dostawa³a bez chwili cierpienia, bez bólu? Po cierpieniu jest wiêksza satysfakcja z nagrody je¶li takowa w ogóle jest...a mam nadziejê ze kiedy¶ bêdzie ..wiêc teraz cierpiê i próbuje siê nie poddawaæ choæ to coraz bardziej nie trudne i zaczyna nie wychodziæ mo¿e kiedy¶ to siê zmieni ¿yjê ta nadziej± .

Adulka
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Strona wygenerowana w 0.048 sekund z 20 zapytaniami.

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

blackspider svcraft ostrovirsk shd brazylia2014