Napromieniowani

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Sport, turystyka jako sposób na inne spojrzenie na niepełnosprawność  (Przeczytany 741 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
gruszka
Administrator
napromiieniowany w forum

ile piszemy 0

« Odpowiedz #2 : Maj 14, 2009, 13:02:42 »

popieram:)
bejkerek87
Administrator
zakochany w forum

ile piszemy 20

It's Me

« Odpowiedz #1 : Maj 14, 2009, 12:14:48 »

Jestem za tym Kr... Jestem Za... WpisywaĂŚ sie..

Adulka
KR
Gość
« : Maj 10, 2009, 15:46:24 »

Chciałbym zaproponować pewną akcje. Otóż chodzi o to, żeby zorganizować w pojedynkę albo wspólnie wycieczkę do okuła polski albo w jakieś konkretne miejsce. Mogłaby być to wycieczka od kościoła do kościoła po to by pokazać że ON też mogą zrobić coś niezwykłego i konkretnego po to by zainteresować świat swoją działalnością i osobowością.

Z racji tego że dostajecie rentę i macie dostęp do kont bankowych (Niestety nie wszyscy. Kiedyś czytałem artykuł o takim przypadku) nie jesteście uwięzieni przez prace. Możecie dowolnie podróżować i zwiedzać świat bez żadnych ograniczeń. Niepełnosprawni zdobywają najwyższe góry świata, to dlaczego nie zrobić sobie tournee po Polsce UÂśmiech

Jakbym nie musiał pracować to bym zrobił sobie taką wycieczkę, jest tyle miejsc które warto zobaczyć niestety jestem ograniczony pracą. Może kiedyś to się zmieni. Ta jak już wspomniałem macie mimo swojej niepełnosprawności o wiele więcej możliwości niż osoby pełnosprawne ponieważ macie to czego nam brakuje. Wolność. Nie jesteście uzależnieni od jednego miejsca na świecie.

Tak więc myślę, że warto podjąć wyzwanie. Czy znajdzie się ktoś odważny i nie skrępowany nićmi swoich własnych kompleksów?
Co o tym sądzicie?
« Ostatnia zmiana: Maj 10, 2009, 15:48:20 wysłane przez KR » Zapisane
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Strona wygenerowana w 0.021 sekund z 21 zapytaniami.

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

polskiserwerzycia ostrovirsk blackspider nwm svcraft