Napromieniowani

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Na wĂłzkach inwalidzkich wyÂłudzali miliony  (Przeczytany 2559 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
izkaa189
Izka
Administrator
mieszkaniec

ile piszemy 0

« Odpowiedz #6 : Październik 04, 2009, 17:41:19 »

niestety brak slow ZÂły co to w tej naszej Polsce sie dzieje Smutny ale oni uwazaja ze na kim zarobia jak nie na Osobach Niepelnosprawnych to absurdalne:(
raf
raf
zaangaÂżowany

ile piszemy 0

« Odpowiedz #5 : Październik 04, 2009, 11:07:11 »

Ja myÂślĂŞ, Âże trzeba  siĂŞ wzi¹Ì za tych oszustĂłw na czatach dla niepeÂłnosprawnych: IPON, interie, czaterie i  ró¿ne czaty. Moderatorzy czatĂłw moÂże tak dajÂą sobie rade
administratora czatu inny regulamin jemu daĂŚ... 
« Ostatnia zmiana: Październik 04, 2009, 21:23:11 wysłane przez 62norbi » Zapisane
Kasia
Moderator Globalny
mieszkaniec

ile piszemy 0

« Odpowiedz #4 : Październik 03, 2009, 17:33:27 »

to straszne ale taka jest polska rzeczwywistosc
gruszka
Administrator
napromiieniowany w forum

ile piszemy 0

« Odpowiedz #3 : Wrzesień 18, 2009, 18:45:47 »

BRAK S£ÓW
irenaanna
troche tu wchodzisz
**

ile piszemy 0

Kocham zwierzĂŞta Ludzi toleruje

« Odpowiedz #2 : Wrzesień 18, 2009, 17:53:35 »

przecieÂż ja juÂż na ten temat pisaÂłam parĂŞ miesiĂŞcy temu na niepeÂłnosprawnych jakie siĂŞ cuda dziejÂą  z dofinansowaniem i co skasowano moje wypowiedzi i mnie wyÂśmiano i zdoÂłowano kpiono sobie zemnie i pytano siĂŞ mnie czy ja jestem na pewno inwalidka i czy mam nogi a moÂże ich nie mam takie i inne dyrdymaÂła na swĂłj temat czytaÂłam .bodajÂże w czerwcu lub w lipcu jak pisaÂłam ze moja koleÂżanka chciaÂła dofinansowania do wĂłzka inwalidzkiego to usÂłyszaÂła Âże niema takiej moÂżliwoÂści bo takowego dofinansowania nie dostanie bo jej siĂŞ nie naleÂży. Ale tylko jednego nie rozumiem .Jak inwalida nie ma pieniĂŞdzy na wĂłzek to skÂąd u diabÂła ma pieniÂądze na ÂłapĂłwkĂŞ .ja od 5 lat nie mogĂŞ doprosiĂŚ siĂŞ o dofinansowanie do szyny ortopedycznej bo takowa kosztuje ponad 20000 a ja mam 1000 zÂł renty i nie mam kasy na ÂłapĂłwkĂŞ ,i do dziÂś nie mam nowej szyny.

Irena Anna
bejkerek87
Administrator
zakochany w forum

ile piszemy 20

It's Me

« Odpowiedz #1 : Wrzesień 18, 2009, 14:52:56 »

Nie mieÂści mi siĂŞ w gÂłowie, Âże tak moÂże wyglÂądaĂŚ.......... Skandal....

Adulka
62norbi
Prezes
Administrator
zakochany w forum

ile piszemy 0

Prezes

« : Wrzesień 18, 2009, 11:57:07 »

KORUPCJA W PFRON
piÂątek 18 wrzeÂśnia 2009 10:53
Na wĂłzkach inwalidzkich wyÂłudzali miliony
Agenci Centralnego Biura ÂŚledczego w mazowieckim oddziale PaĂąstwowego Funduszu Rehabilitacji OsĂłb NiepeÂłnosprawnych. W ich rĂŞce wpadÂła pracownica PFRON z 30 tys. zÂł ÂłapĂłwki w kieszeni. Zatrzymano teÂż dwie osoby z jednej z fundacji, w tym 70-letniÂą paniÂą prezes. Na wĂłzkach dla inwalidĂłw mogÂły one wyÂłudziĂŚ kilkanaÂście milionĂłw zÂłotych

Na gorÂącym uczynku wpadÂły dwie kobiety: pracujÂąca w PFRON BogumiÂła P. oraz przedstawicielka Warszawskiego Towarzystwa do Walki z Kalectwem GraÂżyna Z. Obie zatrzymano pod warszawskim oddziaÂłem PFRON.

Przy Bogumile P. znaleziono 30 tysiĂŞcy zÂłotych. Tyle wÂłaÂśnie ÂłapĂłwki dostaÂła od GraÂżyny Z. Ta miaÂła jeszcze 10 tysiĂŞcy zÂłotych przygotowanych na kolejne ÂłapĂłwki. NastĂŞpne zatrzymania mogÂą byĂŚ wiĂŞc kwestiÂą czasu.

ChwilĂŞ potem agenci Centralnego Biura ÂŚledczego zapukali takÂże do 70-letniej ElÂżbiety B. To prezes Warszawskiego Towarzystwa do Walki z Kalectwem. Ona teÂż najprawdopodobniej uczestniczyÂła w caÂłym procederze.

Jak wyglÂądaÂł pomysÂł paĂą? Towarzystwo skÂładaÂło do PFRON wnioski o dofinansowanie sprzĂŞtu rehabilitacyjnego. Ale ten nigdy nie istniaÂł, a osoby, ktĂłre miaÂły je skÂładaĂŚ, byÂły fikcyjne. CBÂŚ podejrzewa, Âże w ten sposĂłb PFRON straciÂł kilkanaÂście milionĂłw zÂłotych.

Czy panie trafiÂą do aresztu, zdecyduje jeszcze dzisiaj warszawski sÂąd.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 18, 2009, 12:02:42 wysłane przez 62norbi » Zapisane

Nie oglÂądaj siĂŞ na rzÂąd, bo wyrĂŞczajÂąc go, moÂżesz zrobiĂŚ duÂżo dobrego, zaÂś on nie wyrĂŞczy ciĂŞ w niczym.
Antybudynek (kliknij tu...)
http://duetkolezenski.pl.tl/
http://duetkolezenski.phorum.pl/
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Strona wygenerowana w 0.036 sekund z 21 zapytaniami.

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

polskiserwerzycia blackspider ostrovirsk polskiserwerfreeplay kociaprzystan