Napromieniowani

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1]   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: SERDECZNE PODZIÊKOWANIA, DLA NASZEGO PREZESA  (Przeczytany 1690 razy)
0 u¿ytkowników i 2 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
izkaa189
Izka
Administrator
mieszkaniec

ile piszemy 0

Wiadomo¶ci: 245

« Odpowiedz #2 : Wrzesieñ 27, 2009, 12:14:34 »

Norbi ty naprawde nie masz za co nam dziekowac to my ci dziekujemy ze jestes z nami juz tyle czasu
62norbi
Prezes
Administrator
zakochany w forum

ile piszemy 0

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 407

Prezes

« Odpowiedz #1 : Wrzesieñ 26, 2009, 22:23:55 »

Dziêkujê, bardzo, bardzo, bardzo mi mi³o... I muszê przyznaæ, ¿e takich wspó³pracowników i przyjació³ ciê¿ko mo¿na dostaæ... To ja wam dziêkujê ¿e potrafili¶cie ze mn± byæ, ¿e jeste¶cie ze mn±... Dziêkujê Wam drogie Siostry i drodzy Bracia "Napromieniowani" ¿e mogê byæ razem z Wami i ¿e sta³em siê "Napromieniowany"... Jeste¶cie wszyscy bardzo, bardzo, bardzo super i bardzo, bardzo, bardzo Was mocno kocham za to co zrobili¶cie dla mnie i ¿e mogê wam s³u¿yæ wiedz± i pomagaæ Wam... Do puki bêdê umia³ Wam s³u¿yæ, bêdê to czyni³ z ca³ych si³... Jeszcze raz bardzo, bardzo, bardzo Wam za to dziêkujê...  Jeste¶cie wszyscy bardzo, bardzo, bardzo super...  U¶miech

Nie ogl±daj siê na rz±d, bo wyrêczaj±c go, mo¿esz zrobiæ du¿o dobrego, za¶ on nie wyrêczy ciê w niczym.
Antybudynek (kliknij tu...)
http://duetkolezenski.pl.tl/
http://duetkolezenski.phorum.pl/
gruszka
Administrator
napromiieniowany w forum

ile piszemy 0

Wiadomo¶ci: 598

« : Wrzesieñ 26, 2009, 21:34:31 »

SERDECZNE PODZIÊKOWANIA.DLA PANA NORBERTA CZAPLI,ZA OPIEKÊ I EDUKACJÊ PODSTAW
   TWORZENIA FORUM, ORAZ JAK WALCZYÆ O SWOJE PRAWA OSÓB NIEPE£NOSPRAWNYCH

Z POWA¯ANIEM U¯YTKOWNICY PORTALU.
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 27, 2009, 13:44:06 wys³ane przez bejkerek87 » Zapisane
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Strona wygenerowana w 0.031 sekund z 21 zapytaniami.

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

shd brazylia2014 svcraft polskiserwerfreeplay wilcze-zycie