Napromieniowani

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1]   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: "Pomocna" d³oñ  (Przeczytany 1910 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
Maria Brylka
oj ma³o nam piszesz:)
*

ile piszemy 0

Wiadomo¶ci: 15

« Odpowiedz #2 : Pa¼dziernik 02, 2009, 12:37:03 »

Jestem w szoku!Czesto spotykamy sie z bezdusznoscia,ba dyskryminacja a co do pomocy to Wy i ja wiemy jak to wyglada.?szczegolnie w malych srodowiskach.I ten przyklad pomocy jaka niosly Dwie wspania Panie,jest godny nasladowania!Ale,Komus to przeszkadzalo!Szkoda,ze ten Ktos nie pomyslal jaka szkode zrobil dzieciom-spoleczenstwo nasze jest coraz biedniejsze,dzieci niejednokrotnie przychodza do szkol bez sniadania a co dopiero mowic o kanapce,czy owocach!-biednym,emerytom o niskich dochodach itd.Lista jest dluga!!!!!W paru wypowiedziach powialo zimnem!A moze czas najwyzszy abu otworzono nie tylko oczy ,bo serc URZEDNICY NIE MAJA ale i SZARE KOMORKI i w naglym trybie pomoc Tym Poszkodowanym.Kochani, to teraz kazdy z nas pomogajacy-ja do nich naleze -moze miec klopoty!!!Ale czy to jest humanitarne?Odpowiedz powinni dac nam odpowiedzialni za te sytuacje!Wspolczuje,serdecznie wspolczuje"Pomocnej dloni.W tych trudnych chwilach,zycze zdrowia!A moze Ktos ze swiata biznesmenu pomoze ?pozdrawiam mariaps.Jestem bardzo ciekawa reakcji Przewodniczacych.Prezesow pozarzodowych organizacji,ale kto i gzie ich zacytuje to juz drugi problem.
Kasia
Moderator Globalny
mieszkaniec

ile piszemy 0

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 167

« Odpowiedz #1 : Pa¼dziernik 02, 2009, 09:33:49 »

to oburzajce niech fiskus zajmie sie tymi co naprawde prowadza jakies ciemne interesy a nie tymi co chca pomuc innym  Szok Co¶ :U¶miech Z³y
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 02, 2009, 09:35:48 wys³ane przez Kasia » Zapisane
62norbi
Prezes
Administrator
zakochany w forum

ile piszemy 0

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 407

Prezes

« : Pa¼dziernik 01, 2009, 21:55:28 »

19:23, 01.10.2009 /TVN
"Pomocna" d³oñ (kliknij tu)

Przez 20 lat pomaga³y innym - zbiera³y i sprzedawa³y u¿ywan± odzie¿. Zarobione pieni±dze przeznacza³y na do¿ywianie dzieci w szko³ach. Po 20 latach z refleksem godnym szachisty zareagowa³ fiskus - i nakaza³ starszym paniom zarejestrowanie dzia³alno¶ci i prowadzenie ksiêgowo¶ci. A to by³ dopiero pocz±tek k³opotów wolontariuszek.

Nie ogl±daj siê na rz±d, bo wyrêczaj±c go, mo¿esz zrobiæ du¿o dobrego, za¶ on nie wyrêczy ciê w niczym.
Antybudynek (kliknij tu...)
http://duetkolezenski.pl.tl/
http://duetkolezenski.phorum.pl/
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Strona wygenerowana w 0.025 sekund z 20 zapytaniami.

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

brazylia2014 ostrovirsk nwm polskiserwerfreeplay shd