Napromieniowani

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1]   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Maciej Urbaniak  (Przeczytany 1236 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
gruszka
Administrator
napromiieniowany w forum

ile piszemy 0

Wiadomo¶ci: 598

« Odpowiedz #1 : Pa¼dziernik 15, 2009, 00:37:16 »

DROGI.MACIEJU BÊDZIE NAM NIEZMIERNIE MI£O, JE¦LI ZASZCZYCISZ  NAS SW¡ OBECNO¦CI¡.
MUSZÊ SIÊ PRZYZNAÆ, ¯E ZAINTERESOWA£ MNIE TWÓJ UPÓR. MA£O JEST TAKICH ON, JAK TY.

« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 15, 2009, 01:04:44 wys³ane przez 62norbi » Zapisane
62norbi
Prezes
Administrator
zakochany w forum

ile piszemy 0

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 407

Prezes

« : Pa¼dziernik 14, 2009, 23:15:16 »

Mia³em okazjê rozmawiaæ na GG z wyj±tkowym Facetem, jak sam mówi o sobie "Facet z jajami... Jest osob± po wypadku i po którym wyl±dowa³ na wózku... Lecz nie poddaje siê i walczy z przeciwno¶ciami losu... Jest to doskona³y przyk³ad cz³owieka który nie poddaje siê i przy okazji pokazuje innym jak pokonywaæ trudno¶ci i bariery zwi±zane z ¿yciem ludzi niepe³nosprawnych. Maciek, bo tak ma na imiê, uczêszcza na si³ownie, lubi p³ywaæ, nurkowaæ, ma te¿ prawo-jazdy... Pisze o sobie tak:
Witam!!!
Trochê trudno opisaæ w kilku s³owach o co dzia³o siê przez te trzy tygodnie ekspedycji Wis³a. Ja p³yn±³em od O¶wiêcimia do Warszawy, potem pojecha³em do Wis³y na obóz treningowy i zawody w Tarnobrzegu. My¶lê, ¿e zdoby³em jeden z biegunów. <Kamiñski twierdzi ¿e Wis³a to jeden z biegunów>, ciekawe do¶wiadczenie, wspaniali ludzie, super rozrywka i przygoda ale tak¿e ciê¿ka praca która da³a siê we znaki niejednemu kajakarzowi, gdy¿ to ciê¿ki kawa³ek chleba do zgryzienia dla osoby która podnosi ciê¿ary, du¿e ciê¿ary powied¼my cztery razy a wios³owaæ trzeba ca³y czas i pokazaæ swoj± wytrzyma³o¶æ, niekiedy mia³em dosyæ jeden miesi±c bez pomocy przy codziennych czynno¶ciach i pe³na samodzielno¶æ strasznie mnie wymêczy³a ale bêdê wspomina³ t± przygodê z entuzjazmem. Do tego u¶cisn±³em rêkê Kardyna³owi Dziwiszowi i Lechowi Wa³êsie. A w kajaku nieraz p³yn±³em z M. Kamiñskim i du¿o rozmawiali¶my na temat.  Na przyk³ad moich planów na przysz³o¶æ czyli studiów na AWF - ie.  Pan Marek chce mi pomóc wiêc nic, tylko korzystaæ...

Pozdrawiam
Maciej Urbaniak

Nie ogl±daj siê na rz±d, bo wyrêczaj±c go, mo¿esz zrobiæ du¿o dobrego, za¶ on nie wyrêczy ciê w niczym.
Antybudynek (kliknij tu...)
http://duetkolezenski.pl.tl/
http://duetkolezenski.phorum.pl/
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Strona wygenerowana w 0.022 sekund z 20 zapytaniami.

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

polskiserwerfreeplay ostrovirsk blackspider brazylia2014 nwm