Napromieniowani

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1]   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Tiwa_KSM - Paulina  (Przeczytany 1740 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
62norbi
Prezes
Administrator
zakochany w forum

ile piszemy 0

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 407

Prezes

« Odpowiedz #3 : Pa¼dziernik 19, 2009, 23:25:11 »

Witaj Paukinko, mam nadziejê, ¿e znajdziesz tu prawdziwych przyjació³... A tak¿e zaprosisz tu, na te forum swoich przyjació³... Czuj siê na tym forum jak u siebie w domu...

Nie ogl±daj siê na rz±d, bo wyrêczaj±c go, mo¿esz zrobiæ du¿o dobrego, za¶ on nie wyrêczy ciê w niczym.
Antybudynek (kliknij tu...)
http://duetkolezenski.pl.tl/
http://duetkolezenski.phorum.pl/
bejkerek87
Administrator
zakochany w forum

ile piszemy 20

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 482

It's Me

« Odpowiedz #2 : Pa¼dziernik 19, 2009, 21:56:18 »

Witaj Paulinko byle wiêcej takich ludzi jak Ty, bardzo u mnie zapunktowa³a¶ swoim zachowaniem. Chêtnie Ciê poznam. Napisz do mnie na gg. 

Adulka
gruszka
Administrator
napromiieniowany w forum

ile piszemy 0

Wiadomo¶ci: 598

« Odpowiedz #1 : Pa¼dziernik 19, 2009, 13:09:04 »

Witaj czuj siê jak w domu.Dziêkujemy za chêæ pomocy nam:)
Tiwa_KSM
oj ma³o nam piszesz:)
*

ile piszemy 0

Wiadomo¶ci: 2

« : Pa¼dziernik 19, 2009, 02:26:07 »

Sz. Bo¿e...!. Nazywam siê Paulina. Pochodzê z Jastrowia, woj. WLKP. Mam 19 lat. Prowadzê w swojej parafii Katolickie Stowarzyszenia M³odzie¿y!. Te¿ nale¿e do Ruchu Szensztackiego. Oczywi¶æie Tiwa to moja ksywa ;-). W Jastrowiu znajduje siê Szko³a i o¶rodek dla Osób niepe³nosprawnych. Jedna Pani poprosi³a mnie o pomoc przy osobach niepe³nosprawnych. Zgodzi³am siê na to z pocz±tku to by³o dla mnie ciêzkie. W³asnie z naszym KSM-em zaczeli¶my Wolontariat z tymi osobami, którzy potrzebowali pomocy fizycznej i modlitewnej. Pomoc taka jest bardzo piêknym ¶wiadectwem nie dla nas samych, ale równie¿ dla Pana Boga!. Poprzez to pog³ebiamy nasza wiare:). Bardzo lubiê pomagaæ takim osob±, którzy potrzebuj± wsparcia duchowego ale i nie tylko...!.  Mrugniêcie. Kocham ka¿dego cz³owieka, bez wzglêdu, czy jest osob± niepe³nosprawna, czy zdrow±...!. Chcê pomagaæ Wam, bo bardzo tego potrzebujecie. Powie¿am Panu Bogu ka¿dego cz³owieka chorego...w modlitwie:).                                                                        Je¿eli bedzie kto¶ chcia³ porozmawiaæ to zapraszam pod nr. gg 1938106!. Serdeczne Bóg zap³aæ. Pozdrawiam serdecznie!
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Strona wygenerowana w 0.023 sekund z 20 zapytaniami.

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

blackspider wilcze-zycie polskiserwerzycia kociaprzystan brazylia2014