Napromieniowani

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 [2] 3   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: pierwsza pomoc w sprawach mi³osnych  (Przeczytany 9783 razy)
0 u¿ytkowników i 8 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
buziolka
Go¶æ
« Odpowiedz #29 : Wrzesieñ 06, 2008, 23:28:02 »

i na tym forum powstalo kilka par KOCHAM CIÊ STRA¯AK  Buziak <SERCE> wiec glowa do góry mi³o¶c i kupityn szaleje na tym forum
gruszka
Go¶æ
« Odpowiedz #28 : Sierpieñ 22, 2008, 03:29:10 »

jest
Margolcia
Go¶æ
« Odpowiedz #27 : Sierpieñ 21, 2008, 22:26:02 »

To jest na  forum  k±cik matrymonialny??? Mrugniêcie
gruszka
Go¶æ
« Odpowiedz #26 : Sierpieñ 13, 2008, 21:49:06 »

ogloszenie  zostalo usuniete spowodu powturzenia    go  pare razy.ogloszenie  szukam dzewczyny jest   wkaciku meremonalnym
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 13, 2008, 21:54:54 wys³ane przez gruszka » Zapisane
Margolcia
Go¶æ
« Odpowiedz #25 : Lipiec 19, 2008, 21:27:50 »

Hmm ja ju¿ naprawde nie wiem co odpowiedzieæ... Du¿y u¶miech Powiem tak nie mo¿emy patrzeæ na siebie przez pryzmat tego czy jeste¶my samotni czy nie. Jasne ¿e  byæ z kim¶ jest lepiej...ALE gdy akurat nikogo nie ma na horyzoncie to co wtedy zrobiæ?Powiesiæ siê? a moze desperacko szukaæ kogo¶ byleby tylko nie byæ samotnym? SINGIEL TO NIE JEST KTO¦ GORSZY I W DZISIEJSZYCH CZASACH TO NA[PRAWDE  ¯ADEN WSTYD
Pozatym zwi±zek to hmmm wcale nie jest taka sielanka pomijaj±c oczywi¶cie 1 uniesienia i inne romantyczne "dyrdyma³y" to przedewszystkim CODZIENNO¦Æ a ta  bywa naprawde trudna do zniesienia nawet WE DWOJE.Pozddrawiam 
sebastian
Go¶æ
« Odpowiedz #24 : Lipiec 19, 2008, 17:26:44 »

hmmmmmmm czy ja wiem czy przeznaczone heh
Margolcia
Go¶æ
« Odpowiedz #23 : Lipiec 14, 2008, 23:46:55 »

Sebastian powiem tak nie przejmuj siê co Ci przeznaczone to i tak sie stanie Du¿y u¶miech
sebastian
Go¶æ
« Odpowiedz #22 : Lipiec 11, 2008, 13:34:16 »

ciekawe w jakiej osobie co jak mnie i tak wszyscy ignoruja
buziolka
Go¶æ
« Odpowiedz #21 : Lipiec 10, 2008, 22:37:18 »

poprostu zakochaj siê w osobie która bedzie ciebie warta
sebastian
Go¶æ
« Odpowiedz #20 : Lipiec 10, 2008, 20:31:57 »

hmmm no wiesz zawsze mozemy i pogadac ale co to da powiedz mi
buziolka
Go¶æ
« Odpowiedz #19 : Lipiec 09, 2008, 21:59:33 »

bastek pomysl ros±dnie. pamietaj zawsze mo¿emy siê spotkac i pogadac pozdrawiam
sebastian
Go¶æ
« Odpowiedz #18 : Czerwiec 16, 2008, 16:45:36 »

hmmmm moze i jest ktos Smutny
buziolka
Go¶æ
« Odpowiedz #17 : Czerwiec 15, 2008, 22:28:27 »

sebastian mo¿e warto czasami porozgladac sie ko³o ciebie moze tam jest kto¶ kto ci kocha
sebastian
Go¶æ
« Odpowiedz #16 : Czerwiec 15, 2008, 20:27:42 »

hm powiem tak nie kazdy mnie docenia nie widzi bo sa slepi:)U¶miech
Margolcia
Go¶æ
« Odpowiedz #15 : Czerwiec 15, 2008, 17:49:32 »

Ja nie pojmujê jak mo¿na byæ z kim¶ z lito¶ci? I na dodatek powiedzieæ to komu¶ "na dowidzenia" ¿eby bardziej zraniæ echhhhhh  Wierzê ¿e jeszcze spotkasz swoj± prawdziw± mi³o¶æ tak± która doceni to jakim Jeste¶ cz³owiekiem!Pozdrawiam Du¿y u¶miech
sebastian
Go¶æ
« Odpowiedz #14 : Czerwiec 15, 2008, 16:18:10 »

wieszc czasami tzreba bujac gdzies tam w tych oblokach a te obloki anoz juz kogo¶ przyniosa tzn nasza szcze¶liw± mi³o¶æ.Kiedy¶ te¿ bylem szcze¶liwy bo by³em z dziewczyn± pol roku a co sie okaza³o ze nie pasujemy do siebie bo powiedzia³a mi ze by³a ze mna z lito¶æi.
Margolcia
Go¶æ
« Odpowiedz #13 : Czerwiec 10, 2008, 13:24:37 »

Dodam jeszcze ¿e nie jestem cyniczna choæ mo¿e tak to brzmi...
Moja romantyczna duszyczka chce wierzyæ ¿e istnieje taka sczê¶liwa szczera i bezinteresowna mi³o¶æ ale realia s± takle jakie s±  i lepiej twardo st±paæ po ziemi a nie bujaæ w ob³okach bo z chmurek bardzo ³atwo spa¶æ a wtedy no có¿...
Mimo wszystko zyczê Wam takiej wymarzonej szczê¶liwej i spe³nionej mi³o¶ci Pozdrawiam Chichot
Margolcia
Go¶æ
« Odpowiedz #12 : Czerwiec 10, 2008, 13:12:24 »

TAAAAAAAAAK dlatego w sumie lepiej sie nie zakochiwaæ albo je¶li ju¿ to najlepiej se darowaæ te frazezy o wielkiej romantycznej mi³o¶ci rodem z telenowel bo ¿ycie jest niestety przyziemne a ludzie có¿ to nie s± idea³y które wiedz± co jest dobre a co z³e czêsto balansuj± na granicy która jest bardzo cienka dlatego moje zdanie jest takie je¶li kto¶ chce BYÆ z kim¶ powinien wzi±¶æ pod uwagê ¿e wi±¿e siê ze zwyk³ym cz³owiekiem a nie np :" ksiêciem z bajki" Cz³owiekiem który ma wady i zalety i jest ca³kiem zwyczajny.Owszem uniesienie jest i wtedy cz³owiek jest pozytywnie "zamroczony" tyle ¿e ten stan ma to do siebie ¿e mija i to do¶æ szybko i co wtedy...?
sebastian
Go¶æ
« Odpowiedz #11 : Czerwiec 10, 2008, 12:37:49 »

Dzieki ze sie ze mna zgadzasz bo taka jest prawda cza\sami mi³o¶æ potrafi daæ w ko¶æ
Margolcia
Go¶æ
« Odpowiedz #10 : Czerwiec 10, 2008, 01:30:55 »

Tak tak mo¿e wyrazi³am siê ma³o precyzyjnie nieco uogólniaj±c ale naprawdê  s± ludzie dla których mi³o¶æ jest pojêciem abstrakcyjnym bo takowej nie zaznali wiêc niby sk±d mieliby znaæ to uczucie?
Jak napisa³a¶ " trzeba siê nauczyæ kochaæ" ale ¿eby siê nauczyæ 3ba mieæ w³a¶ciwy wzorzec a z tym bywa ró¿nie...niestety
Sebastian zgadzam siê z Tob± w 150% Mrugniêcie
Strony: 1 [2] 3   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Strona wygenerowana w 0.035 sekund z 19 zapytaniami.

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

svcraft ostrovirsk kociaprzystan brazylia2014 blackspider