buziolka
Gość
|
 |
« : Marzec 16, 2011, 11:59:52 » |
|
Kamila oj maÂło nam piszesz:)
ile piszemy +0/-0 fajne sÂłabe to Offline
WiadomoÂści: 3
Odp: WÂłasna TwĂłrczoœÌ « Odpowiedz #20 : Maj 30, 2008, 17:04:33 » Odpowiedz cytujÂąc Modyfikuj wiadomoœÌ UsuĂą wiadomoœÌ Podziel wÂątek
--------------------------------------------------------------------------------
Na piĂŞciolinii Âżycia zagram najpiĂŞkniej jak potrafiĂŞ. ChoĂŚ nuty gÂłuche, a kartka wyblakÂła - wci¹¿ bĂŞdĂŞ tworzyĂŚ. Nie gram po cichu; egoistycznie, dla siebie, lecz gÂłoÂśno, bez strachu, dla wszystkich. Drogi muzyku, wczytaj siĂŞ w me nuty - maÂły pamiĂŞtniczek - i przeÂśledÂź losy moich dni. Na piĂŞciolinii Âżycia zagram najpiĂŞkniej jak potrafiĂŞ. ChoĂŚ nuty gÂłuche, a kartka wyblakÂła wci¹¿ brzmi gÂłos mego serca; na skrzypcach przygrywam ca³¹ wiecznoœÌ. Nadal tworzĂŞ. ÂŻycie nadaje takt, a ja gram swÂą symfoniĂŞ po kres mego szarego Âżywota... ZgÂłoÂś do moderatora 89.191.130.246 (?) sebastian GoœÌ Odp: WÂłasna TwĂłrczoœÌ « Odpowiedz #19 : Luty 21, 2008, 16:45:32 » Odpowiedz cytujÂąc Modyfikuj wiadomoœÌ UsuĂą wiadomoœÌ Podziel wÂątek
--------------------------------------------------------------------------------
Nasze marzenia to my wspólne myœli, wspólne sny przy Tobie nie czuje siê sama moja mi³oœÌ Ciê z³apa³a.
Twoje serce dla mnie bije otwórz wnêtrze mego cia³a obudŸ mnie i zostaù ju¿ zabiorê Ciê na ³¹kê spe³nienia.
OszalaÂły moje zmysÂły marzenia nas unosiÂły byliÂśmy tacy szczĂŞÂśliwi... czekam na Ciebie w myÂślach.
Oddam wszystko na Âświecie niechaj sÂłoĂące grzaĂŚ zacznie ptak nam zaÂśpiewa tĂŞsknota w drzwi zakoÂłacze. ZgÂłoÂś do moderatora 85.198.208.202 (?) sebastian GoœÌ Odp: WÂłasna TwĂłrczoœÌ « Odpowiedz #18 : Luty 19, 2008, 19:05:50 » Odpowiedz cytujÂąc Modyfikuj wiadomoœÌ UsuĂą wiadomoœÌ Podziel wÂątek
Czuje do Ciebie gniew rozpacz Âżal
Ale wiem jak CiĂŞ kocham oddaÂła bym Âżycie Âżeby byĂŚ tam gdzie ty
SÂłuchaĂŚ jak Ci bije serce PatrzeĂŚ na twĂłj usmiech SiedzieĂŚ koÂło Ciebie SÂłyszeĂŚ kaÂżdy oddech twĂłj ChciaÂłabym wtulic siĂŞ w twe ramiona OddaÂła bym kaÂżda sekunde minute Âżeby byĂŚ z tobÂą PatrzyĂŚ na Ciebie w nocy jak Âśpisz
lecz
Ty kochasz innÂą
Ta co Âłamie serce powoli mi, a Âłzy zamieniajÂą mi siĂŞ w krew
To tak bardzo boli
ÂŻyĂŚ? A po co? Dlaczego? Chyba dla bĂłlu Co mi pozostaÂło po tobie?
Gdy wchodzĂŞ do domu czuje zapach twĂłj... PokĂłj peÂłen twoich zdjĂŞĂŚ...
MiaÂło byĂŚ jak w bajce,a jest wÂłaÂśnie tak! ZgÂłoÂś do moderatora 85.198.208.202 (?) sebastian GoœÌ Odp: WÂłasna TwĂłrczoœÌ « Odpowiedz #17 : Luty 19, 2008, 19:01:15 » Odpowiedz cytujÂąc Modyfikuj wiadomoœÌ UsuĂą wiadomoœÌ Podziel wÂątek
Trzy zapaÂłki zapalone wÂśrĂłd nocy. Pierwsza, aby zobatrzyĂŚ twojÂą twarz. Druga-, aby zobaczyĂŚ oczy. Trzecia-aby zobaczyĂŚ usta. I ciemnoœÌ.Aby to sobie uprzytomniĂŚ, Kiedy przytulisz siĂŞ do mnie. ZgÂłoÂś do moderatora 85.198.208.202 (?) gruszka GoœÌ Odp: WÂłasna TwĂłrczoœÌ « Odpowiedz #16 : Luty 04, 2008, 04:06:43 » Odpowiedz cytujÂąc Modyfikuj wiadomoœÌ UsuĂą wiadomoœÌ Podziel wÂątek
mocne i piĂŞkne ZgÂłoÂś do moderatora 83.27.81.14 (?) kwiatek_1982 GoœÌ Odp: WÂłasna TwĂłrczoœÌ « Odpowiedz #15 : Luty 04, 2008, 01:00:48 » Odpowiedz cytujÂąc Modyfikuj wiadomoœÌ UsuĂą wiadomoœÌ Podziel wÂątek
Jest ich trzech, to potrĂłjna moc, wieczna moc... gdy prosisz o uÂśmiech - otrzymujesz go, gdy prosisz o wsparcie - otrzymujesz je, gdy prosisz o modlitwĂŞ - otrzymujesz jÂą... PotrĂłjna moc, PotrĂłjna siÂła, wieczna siÂła... ZgÂłoÂś do moderatora 83.22.115.101 (?) kasia2 oj maÂło nam piszesz:)
ile piszemy +0/-0 fajne sÂłabe to Offline
WiadomoÂści: 3
Odp: WÂłasna TwĂłrczoœÌ « Odpowiedz #14 : Luty 03, 2008, 15:55:20 » Odpowiedz cytujÂąc Modyfikuj wiadomoœÌ UsuĂą wiadomoœÌ Podziel wÂątek
co teraz z tym czatem? ZgÂłoÂś do moderatora 80.51.55.54 (?) krzysiek GoœÌ Odp: WÂłasna TwĂłrczoœÌ « Odpowiedz #13 : Luty 03, 2008, 15:52:17 » Odpowiedz cytujÂąc Modyfikuj wiadomoœÌ UsuĂą wiadomoœÌ Podziel wÂątek
Uczysz mnie jak kochaÌ, powoli i skutecznie, Dajesz chwile radosne, piêkne i bajeczne. Z Tob¹ ka¿dy poranek prosi siê o uœmiech, Twoja obecnoœÌ uwalnia od problemów ¿ycia, Poca³unki ratuj¹, raduj¹ i pieszcz¹, Twoje s³owa wspó³czuj¹, krêpuj¹ i ciesz¹.
ZgÂłoÂś do moderatora 83.21.142.101 (?) krzysiek GoœÌ Dla mojej kasi « Odpowiedz #12 : Luty 03, 2008, 15:48:59 » Odpowiedz cytujÂąc Modyfikuj wiadomoœÌ UsuĂą wiadomoœÌ Podziel wÂątek
kasiu kochanie
Mi³oœÌ jak s³oùce: ogrzewa œwiat ca³y I swoim blaskiem o¿ywia ró¿anym, W g³êbiach przepaœci, w rozpadlinach ska³y Dozwala kwiatom rozkwitn¹Ì wionianym I wyprowadza z martwych g³azów ³ona Coraz to nowe na przysz³oœÌ nasiona.
Mi³oœÌ jak s³oùce: barwy uroczemi Wszystko doko³a cudownie powleka; ¯ywe piêknoœci wydobywa z ziemi, Z serca natury i z serca cz³owieka I szary, mglisty widnokr¹g istnienia W przêdzê z purpury i z³ota zamienia.
Mi³oœÌ jak s³oùce: wywo³uje burze, Które grom nios¹ w ciemnoœciach spowity, I têczê pieœni wiesza na ³ez chmurze, Gdy rozp³akana wzlatuje w b³êkity, I znów z ob³oków wyziera pogodnie, Gdy burza we ³zach zgasi swe pochodnie,
Mi³oœÌ jak s³oùce: choÌ zajdzie w pomroce, Jeszcze z blaskami srebrnego miesi¹ca Powraca smutne rozpromieniaÌ noce I przez ciemnoœÌ przedziera siê dr¿¹ca, Pe³na têsknoty cichej i ¿a³oby, By wieùczyÌ œpi¹ce ruiny i groby.
ZgÂłoÂś do moderatora 83.21.142.101 (?) kwiatek_1982 GoœÌ Odp: WÂłasna TwĂłrczoœÌ « Odpowiedz #11 : Luty 02, 2008, 12:34:55 » Odpowiedz cytujÂąc Modyfikuj wiadomoœÌ UsuĂą wiadomoœÌ Podziel wÂątek
piekny wiersz, jednak mam nadzieje, ze smutny. jakbys kogos stracil,juz na zawsze. Brawo potrafisz pokazywac uczucia w wierszach:-) ZgÂłoÂś do moderatora 83.4.25.139 (?) krzysiek GoœÌ Odp: WÂłasna TwĂłrczoœÌ « Odpowiedz #10 : Luty 02, 2008, 10:01:56 » Odpowiedz cytujÂąc Modyfikuj wiadomoœÌ UsuĂą wiadomoœÌ Podziel wÂątek
A kwiaty juÂż nie zakwitnÂą na grobie zwiĂŞdÂłych nadziei jeÂśli nie spojrzysz w sÂłoĂące i nie ocalisz ziemi
A ptaki nie bĂŞdÂą ÂśpiewaĂŚ wÂśrĂłd lasĂłw pogrzebanych i nie popÂłynÂą rzeki w dolinie zakÂłamanych
Przez ogrĂłd nie przejdziemy jeÂżeli gwiazdy zniknÂą Bo wÂśrĂłd skaÂżonej ziemi... ...kwiaty juÂż nie zakwitnÂą... ZgÂłoÂś do moderatora 83.21.111.251 (?) gruszka GoœÌ Odp: WÂłasna TwĂłrczoœÌ « Odpowiedz #9 : Luty 02, 2008, 06:31:10 » Odpowiedz cytujÂąc Modyfikuj wiadomoœÌ UsuĂą wiadomoœÌ Podziel wÂątek
spoko:) maltanko ZgÂłoÂś do moderatora 83.30.55.159 (?) kwiatek_1982 GoœÌ Odp: WÂłasna TwĂłrczoœÌ « Odpowiedz #8 : Luty 01, 2008, 18:20:49 » Odpowiedz cytujÂąc Modyfikuj wiadomoœÌ UsuĂą wiadomoœÌ Podziel wÂątek
dziekuje za slowa uznania ZgÂłoÂś do moderatora 83.22.118.137 (?) gruszka GoœÌ Odp: WÂłasna TwĂłrczoœÌ « Odpowiedz #7 : Luty 01, 2008, 05:12:49 » Odpowiedz cytujÂąc Modyfikuj wiadomoœÌ UsuĂą wiadomoœÌ Podziel wÂątek
piekny wiersz ZgÂłoÂś do moderatora 83.30.65.137 (?) kwiatek_1982 GoœÌ Odp: WÂłasna TwĂłrczoœÌ « Odpowiedz #6 : Luty 01, 2008, 02:42:00 » Odpowiedz cytujÂąc Modyfikuj wiadomoœÌ UsuĂą wiadomoœÌ Podziel wÂątek
MiÂłoœÌ jest jak ten strumieĂą w swym spadku gwaÂłtowny, Co sie z ÂźrĂłdeÂł nieznanych rzuca w kraj czarowny, Ile, sie w nim nadbrzenych piĂŞknoÂści odbija, Ile, wdziĂŞkĂłw go nĂŞci - on wszystko przemija. I jeden tylko obraz, w czyste ÂłowiÂąc tonie, Zawsze to, samo sÂłonce w swojemu niesie Âłonie; Z nim sie chmurzy, rozjaÂśnia lata, wieki pÂłynie Z nim wszystkie mija losy i z nim w morzu ginie. ZgÂłoÂś do moderatora 83.22.134.147 (?) kwiatek_1982 GoœÌ Odp: WÂłasna TwĂłrczoœÌ « Odpowiedz #5 : Luty 01, 2008, 02:37:43 » Odpowiedz cytujÂąc Modyfikuj wiadomoœÌ UsuĂą wiadomoœÌ Podziel wÂątek
BĂG WOÂŁA CIĂ PO IMIENIU
Czy sÂłyszysz swe imiĂŞ w swym sercu? To Jezus mĂłwi ci kocham ciĂŞ PrzyjdÂź do Niego Rozraduj siĂŞ PrzyjdÂź ON woÂła ciĂŞ po imieniu Wierz w Niego a bĂŞdziesz wiecznie radosny, gdy przyjdzie czas Wierz w Niego to wystarczy!
ZgÂłoÂś do moderatora 83.22.134.147 (?) buziolka GoœÌ Odp: WÂłasna TwĂłrczoœÌ « Odpowiedz #4 : StyczeĂą 31, 2008, 23:19:09 » Odpowiedz cytujÂąc Modyfikuj wiadomoœÌ UsuĂą wiadomoœÌ Podziel wÂątek
Âśliczne wiersze jestem pod wrazeniem ZgÂłoÂś do moderatora 79.175.208.23 (?) jerychiasz GoœÌ Odp: WÂłasna TwĂłrczoœÌ « Odpowiedz #3 : StyczeĂą 28, 2008, 13:12:48 » Odpowiedz cytujÂąc Modyfikuj wiadomoœÌ UsuĂą wiadomoœÌ Podziel wÂątek
dla mej lubej
chce wyspiewac tobie milosc moja mila pelna laski by na nasza milosc pokoj splynol i przepedzil twe zlemysli. spojrz kochana choc przez chwile zejdz i ogrzej moje sny moje zycie slabe chwiejne pelne leku byly dni wluz usta swoje na moich slowa twoje w uszach brzmia bo ma milosc jest do ciebie niech ruzanym wiencem snia . jak nam zycie sie udalo to wie tylko wielki bog to jest wielki cud dla nas skozystajmy z jego lask , bo jak kochac to nad zycie zeby nikt nie umial tak kochac czule i na wieki zeby isc w ten slonca blask . i gdy kiedys my umzemy to poczekamy na sie tam przygotujemy tam mieszkane na wieczny czas ZgÂłoÂś do moderatora 83.22.199.43 (?) gruszka GoœÌ Odp: WÂłasna TwĂłrczoœÌ « Odpowiedz #2 : StyczeĂą 27, 2008, 18:01:22 » Odpowiedz cytujÂąc Modyfikuj wiadomoœÌ UsuĂą wiadomoœÌ Podziel wÂątek
piĂŞkny wiersz Rafale ZgÂłoÂś do moderatora 83.27.88.224 (?) raf raf zaangaÂżowany
ile piszemy +1/-1 fajne sÂłabe to Offline
WiadomoÂści: 122
Odp: WÂłasna TwĂłrczoœÌ « Odpowiedz #1 : StyczeĂą 27, 2008, 17:33:03 » Odpowiedz cytujÂąc Modyfikuj wiadomoœÌ UsuĂą wiadomoœÌ Podziel wÂątek
przepiĂŞkne wieczory wychodziÂłem patrzeĂŚ jak pÂływajwajÂą ÂłabĂŞdzie na kocyku siedziaÂłem przepiĂŞkne wieczory az mi zal isc do domu piekny wieczĂłr jak zasn¹³em byÂłem ÂłabĂŞdziem pÂływajÂącym po wodzie ZgÂłoÂś do moderatora 78.88.207.223 (?) Strony: [1] 2 | Do gĂłry OdpowiedzPowiadamiajDodaj ankietĂŞWyÂślij ten wÂątekDrukuj « poprzedni nastĂŞpny » PrzesuĂą wÂątekUsuĂą wÂątekZamknij wÂątekPrzyklej wÂątekScal wÂątkiOdnoÂśn
|