buziolka
Go¶æ
|
|
« : Marzec 16, 2011, 11:59:52 » |
|
Kamila oj ma³o nam piszesz:)
ile piszemy +0/-0 fajne s³abe to Offline
Wiadomo¶ci: 3
Odp: W³asna Twórczo¶æ « Odpowiedz #20 : Maj 30, 2008, 17:04:33 » Odpowiedz cytuj±c Modyfikuj wiadomo¶æ Usuñ wiadomo¶æ Podziel w±tek
--------------------------------------------------------------------------------
Na piêciolinii ¿ycia zagram najpiêkniej jak potrafiê. Choæ nuty g³uche, a kartka wyblak³a - wci±¿ bêdê tworzyæ. Nie gram po cichu; egoistycznie, dla siebie, lecz g³o¶no, bez strachu, dla wszystkich. Drogi muzyku, wczytaj siê w me nuty - ma³y pamiêtniczek - i prze¶led¼ losy moich dni. Na piêciolinii ¿ycia zagram najpiêkniej jak potrafiê. Choæ nuty g³uche, a kartka wyblak³a wci±¿ brzmi g³os mego serca; na skrzypcach przygrywam ca³± wieczno¶æ. Nadal tworzê. ¯ycie nadaje takt, a ja gram sw± symfoniê po kres mego szarego ¿ywota... Zg³o¶ do moderatora 89.191.130.246 (?) sebastian Go¶æ Odp: W³asna Twórczo¶æ « Odpowiedz #19 : Luty 21, 2008, 16:45:32 » Odpowiedz cytuj±c Modyfikuj wiadomo¶æ Usuñ wiadomo¶æ Podziel w±tek
--------------------------------------------------------------------------------
Nasze marzenia to my wspólne my¶li, wspólne sny przy Tobie nie czuje siê sama moja mi³o¶æ Ciê z³apa³a.
Twoje serce dla mnie bije otwórz wnêtrze mego cia³a obud¼ mnie i zostañ ju¿ zabiorê Ciê na ³±kê spe³nienia.
Oszala³y moje zmys³y marzenia nas unosi³y byli¶my tacy szczê¶liwi... czekam na Ciebie w my¶lach.
Oddam wszystko na ¶wiecie niechaj s³oñce grzaæ zacznie ptak nam za¶piewa têsknota w drzwi zako³acze. Zg³o¶ do moderatora 85.198.208.202 (?) sebastian Go¶æ Odp: W³asna Twórczo¶æ « Odpowiedz #18 : Luty 19, 2008, 19:05:50 » Odpowiedz cytuj±c Modyfikuj wiadomo¶æ Usuñ wiadomo¶æ Podziel w±tek
Czuje do Ciebie gniew rozpacz ¿al
Ale wiem jak Ciê kocham odda³a bym ¿ycie ¿eby byæ tam gdzie ty
S³uchaæ jak Ci bije serce Patrzeæ na twój usmiech Siedzieæ ko³o Ciebie S³yszeæ ka¿dy oddech twój Chcia³abym wtulic siê w twe ramiona Odda³a bym ka¿da sekunde minute ¿eby byæ z tob± Patrzyæ na Ciebie w nocy jak ¶pisz
lecz
Ty kochasz inn±
Ta co ³amie serce powoli mi, a ³zy zamieniaj± mi siê w krew
To tak bardzo boli
¯yæ? A po co? Dlaczego? Chyba dla bólu Co mi pozosta³o po tobie?
Gdy wchodzê do domu czuje zapach twój... Pokój pe³en twoich zdjêæ...
Mia³o byæ jak w bajce,a jest w³a¶nie tak! Zg³o¶ do moderatora 85.198.208.202 (?) sebastian Go¶æ Odp: W³asna Twórczo¶æ « Odpowiedz #17 : Luty 19, 2008, 19:01:15 » Odpowiedz cytuj±c Modyfikuj wiadomo¶æ Usuñ wiadomo¶æ Podziel w±tek
Trzy zapa³ki zapalone w¶ród nocy. Pierwsza, aby zobatrzyæ twoj± twarz. Druga-, aby zobaczyæ oczy. Trzecia-aby zobaczyæ usta. I ciemno¶æ.Aby to sobie uprzytomniæ, Kiedy przytulisz siê do mnie. Zg³o¶ do moderatora 85.198.208.202 (?) gruszka Go¶æ Odp: W³asna Twórczo¶æ « Odpowiedz #16 : Luty 04, 2008, 04:06:43 » Odpowiedz cytuj±c Modyfikuj wiadomo¶æ Usuñ wiadomo¶æ Podziel w±tek
mocne i piêkne Zg³o¶ do moderatora 83.27.81.14 (?) kwiatek_1982 Go¶æ Odp: W³asna Twórczo¶æ « Odpowiedz #15 : Luty 04, 2008, 01:00:48 » Odpowiedz cytuj±c Modyfikuj wiadomo¶æ Usuñ wiadomo¶æ Podziel w±tek
Jest ich trzech, to potrójna moc, wieczna moc... gdy prosisz o u¶miech - otrzymujesz go, gdy prosisz o wsparcie - otrzymujesz je, gdy prosisz o modlitwê - otrzymujesz j±... Potrójna moc, Potrójna si³a, wieczna si³a... Zg³o¶ do moderatora 83.22.115.101 (?) kasia2 oj ma³o nam piszesz:)
ile piszemy +0/-0 fajne s³abe to Offline
Wiadomo¶ci: 3
Odp: W³asna Twórczo¶æ « Odpowiedz #14 : Luty 03, 2008, 15:55:20 » Odpowiedz cytuj±c Modyfikuj wiadomo¶æ Usuñ wiadomo¶æ Podziel w±tek
co teraz z tym czatem? Zg³o¶ do moderatora 80.51.55.54 (?) krzysiek Go¶æ Odp: W³asna Twórczo¶æ « Odpowiedz #13 : Luty 03, 2008, 15:52:17 » Odpowiedz cytuj±c Modyfikuj wiadomo¶æ Usuñ wiadomo¶æ Podziel w±tek
Uczysz mnie jak kochaæ, powoli i skutecznie, Dajesz chwile radosne, piêkne i bajeczne. Z Tob± ka¿dy poranek prosi siê o u¶miech, Twoja obecno¶æ uwalnia od problemów ¿ycia, Poca³unki ratuj±, raduj± i pieszcz±, Twoje s³owa wspó³czuj±, krêpuj± i ciesz±.
Zg³o¶ do moderatora 83.21.142.101 (?) krzysiek Go¶æ Dla mojej kasi « Odpowiedz #12 : Luty 03, 2008, 15:48:59 » Odpowiedz cytuj±c Modyfikuj wiadomo¶æ Usuñ wiadomo¶æ Podziel w±tek
kasiu kochanie
Mi³o¶æ jak s³oñce: ogrzewa ¶wiat ca³y I swoim blaskiem o¿ywia ró¿anym, W g³êbiach przepa¶ci, w rozpadlinach ska³y Dozwala kwiatom rozkwitn±æ wionianym I wyprowadza z martwych g³azów ³ona Coraz to nowe na przysz³o¶æ nasiona.
Mi³o¶æ jak s³oñce: barwy uroczemi Wszystko doko³a cudownie powleka; ¯ywe piêkno¶ci wydobywa z ziemi, Z serca natury i z serca cz³owieka I szary, mglisty widnokr±g istnienia W przêdzê z purpury i z³ota zamienia.
Mi³o¶æ jak s³oñce: wywo³uje burze, Które grom nios± w ciemno¶ciach spowity, I têczê pie¶ni wiesza na ³ez chmurze, Gdy rozp³akana wzlatuje w b³êkity, I znów z ob³oków wyziera pogodnie, Gdy burza we ³zach zgasi swe pochodnie,
Mi³o¶æ jak s³oñce: choæ zajdzie w pomroce, Jeszcze z blaskami srebrnego miesi±ca Powraca smutne rozpromieniaæ noce I przez ciemno¶æ przedziera siê dr¿±ca, Pe³na têsknoty cichej i ¿a³oby, By wieñczyæ ¶pi±ce ruiny i groby.
Zg³o¶ do moderatora 83.21.142.101 (?) kwiatek_1982 Go¶æ Odp: W³asna Twórczo¶æ « Odpowiedz #11 : Luty 02, 2008, 12:34:55 » Odpowiedz cytuj±c Modyfikuj wiadomo¶æ Usuñ wiadomo¶æ Podziel w±tek
piekny wiersz, jednak mam nadzieje, ze smutny. jakbys kogos stracil,juz na zawsze. Brawo potrafisz pokazywac uczucia w wierszach:-) Zg³o¶ do moderatora 83.4.25.139 (?) krzysiek Go¶æ Odp: W³asna Twórczo¶æ « Odpowiedz #10 : Luty 02, 2008, 10:01:56 » Odpowiedz cytuj±c Modyfikuj wiadomo¶æ Usuñ wiadomo¶æ Podziel w±tek
A kwiaty ju¿ nie zakwitn± na grobie zwiêd³ych nadziei je¶li nie spojrzysz w s³oñce i nie ocalisz ziemi
A ptaki nie bêd± ¶piewaæ w¶ród lasów pogrzebanych i nie pop³yn± rzeki w dolinie zak³amanych
Przez ogród nie przejdziemy je¿eli gwiazdy znikn± Bo w¶ród ska¿onej ziemi... ...kwiaty ju¿ nie zakwitn±... Zg³o¶ do moderatora 83.21.111.251 (?) gruszka Go¶æ Odp: W³asna Twórczo¶æ « Odpowiedz #9 : Luty 02, 2008, 06:31:10 » Odpowiedz cytuj±c Modyfikuj wiadomo¶æ Usuñ wiadomo¶æ Podziel w±tek
spoko:) maltanko Zg³o¶ do moderatora 83.30.55.159 (?) kwiatek_1982 Go¶æ Odp: W³asna Twórczo¶æ « Odpowiedz #8 : Luty 01, 2008, 18:20:49 » Odpowiedz cytuj±c Modyfikuj wiadomo¶æ Usuñ wiadomo¶æ Podziel w±tek
dziekuje za slowa uznania Zg³o¶ do moderatora 83.22.118.137 (?) gruszka Go¶æ Odp: W³asna Twórczo¶æ « Odpowiedz #7 : Luty 01, 2008, 05:12:49 » Odpowiedz cytuj±c Modyfikuj wiadomo¶æ Usuñ wiadomo¶æ Podziel w±tek
piekny wiersz Zg³o¶ do moderatora 83.30.65.137 (?) kwiatek_1982 Go¶æ Odp: W³asna Twórczo¶æ « Odpowiedz #6 : Luty 01, 2008, 02:42:00 » Odpowiedz cytuj±c Modyfikuj wiadomo¶æ Usuñ wiadomo¶æ Podziel w±tek
Mi³o¶æ jest jak ten strumieñ w swym spadku gwa³towny, Co sie z ¼róde³ nieznanych rzuca w kraj czarowny, Ile, sie w nim nadbrzenych piêkno¶ci odbija, Ile, wdziêków go nêci - on wszystko przemija. I jeden tylko obraz, w czyste ³owi±c tonie, Zawsze to, samo s³once w swojemu niesie ³onie; Z nim sie chmurzy, rozja¶nia lata, wieki p³ynie Z nim wszystkie mija losy i z nim w morzu ginie. Zg³o¶ do moderatora 83.22.134.147 (?) kwiatek_1982 Go¶æ Odp: W³asna Twórczo¶æ « Odpowiedz #5 : Luty 01, 2008, 02:37:43 » Odpowiedz cytuj±c Modyfikuj wiadomo¶æ Usuñ wiadomo¶æ Podziel w±tek
BÓG WO£A CIÊ PO IMIENIU
Czy s³yszysz swe imiê w swym sercu? To Jezus mówi ci kocham ciê Przyjd¼ do Niego Rozraduj siê Przyjd¼ ON wo³a ciê po imieniu Wierz w Niego a bêdziesz wiecznie radosny, gdy przyjdzie czas Wierz w Niego to wystarczy!
Zg³o¶ do moderatora 83.22.134.147 (?) buziolka Go¶æ Odp: W³asna Twórczo¶æ « Odpowiedz #4 : Styczeñ 31, 2008, 23:19:09 » Odpowiedz cytuj±c Modyfikuj wiadomo¶æ Usuñ wiadomo¶æ Podziel w±tek
¶liczne wiersze jestem pod wrazeniem Zg³o¶ do moderatora 79.175.208.23 (?) jerychiasz Go¶æ Odp: W³asna Twórczo¶æ « Odpowiedz #3 : Styczeñ 28, 2008, 13:12:48 » Odpowiedz cytuj±c Modyfikuj wiadomo¶æ Usuñ wiadomo¶æ Podziel w±tek
dla mej lubej
chce wyspiewac tobie milosc moja mila pelna laski by na nasza milosc pokoj splynol i przepedzil twe zlemysli. spojrz kochana choc przez chwile zejdz i ogrzej moje sny moje zycie slabe chwiejne pelne leku byly dni wluz usta swoje na moich slowa twoje w uszach brzmia bo ma milosc jest do ciebie niech ruzanym wiencem snia . jak nam zycie sie udalo to wie tylko wielki bog to jest wielki cud dla nas skozystajmy z jego lask , bo jak kochac to nad zycie zeby nikt nie umial tak kochac czule i na wieki zeby isc w ten slonca blask . i gdy kiedys my umzemy to poczekamy na sie tam przygotujemy tam mieszkane na wieczny czas Zg³o¶ do moderatora 83.22.199.43 (?) gruszka Go¶æ Odp: W³asna Twórczo¶æ « Odpowiedz #2 : Styczeñ 27, 2008, 18:01:22 » Odpowiedz cytuj±c Modyfikuj wiadomo¶æ Usuñ wiadomo¶æ Podziel w±tek
piêkny wiersz Rafale Zg³o¶ do moderatora 83.27.88.224 (?) raf raf zaanga¿owany
ile piszemy +1/-1 fajne s³abe to Offline
Wiadomo¶ci: 122
Odp: W³asna Twórczo¶æ « Odpowiedz #1 : Styczeñ 27, 2008, 17:33:03 » Odpowiedz cytuj±c Modyfikuj wiadomo¶æ Usuñ wiadomo¶æ Podziel w±tek
przepiêkne wieczory wychodzi³em patrzeæ jak p³ywajwaj± ³abêdzie na kocyku siedzia³em przepiêkne wieczory az mi zal isc do domu piekny wieczór jak zasn±³em by³em ³abêdziem p³ywaj±cym po wodzie Zg³o¶ do moderatora 78.88.207.223 (?) Strony: [1] 2 | Do góry OdpowiedzPowiadamiajDodaj ankietêWy¶lij ten w±tekDrukuj « poprzedni nastêpny » Przesuñ w±tekUsuñ w±tekZamknij w±tekPrzyklej w±tekScal w±tkiOdno¶n
|