Witam
Jak sie wszyscy domy¶laj± jestem nowy na tym forum - mam na imie Karol
Na wstepie pragne Was poinformowac dzieki komu tu sie znalazlem , otoz wczoraj [tj. 24 marca ] mialem przyemnosc poznac na ogolnopolskim czacie prowadzonym przez jeden z najwiekszych polskich portali Wasza dobra znajoma - gruszke [ Go¶ke] .
Go¶ka opowiedziala mi co nie co o sobie i swojej sytuacji ,a niemal na sam koniec naszej rozmowy przeslala mi aders forum .. i tak zawitalem dzis do Waszego grona
A teraz slow kilka o sobie .
Jak juz wspomialem mam na imie Karol , mam 20 lat [ o zgrozo ... ], mieszkam na pomorzu ,w bliskim zetknieciu z naszym pieknym polskim morzem ; interesuje sie medycyna - stad moj kierunek studiow - tech. dent na Gdanskiej Akademii Medycznej ; poza zainteresowaniami z tej dziedziny uwielbiam sport , a zwlaszcza pilke nozna - ze wskaniem na lige angielska i moj ukochany klub - Manchester United ; dodatkowo interesuje sie muzyka - ucze sie grac na gitarze klasycznej ,a niegdys wraz ze znajomym chcielismy zalozyc wlasny zespol ,ktory gralby muzyke reggae ... niestety na planach tylko sie skonczylo .
Jestem romantykiem i idealista - wierze w dobro kazdego czlowieka oraz w sprawiedliwosc ludzka i Boza .
Mam nadzieje ,ze ta lakoniczna charakterystyka mojej osoby pokrotce przyblizyla Wam moja postac ,a takze gleboko wierze w to ,iz nasza wspolna kooperacja na forum bedzie przebiegala milo i niezwykle interesujaco dla kazdej ze stron .
Jeszcze raz witam wszystkich bardzo serdecznie