Napromieniowani

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] 2 3   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: NASZE ¯YCIE  (Przeczytany 12498 razy)
0 u¿ytkowników i 5 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
62norbi
Prezes
Administrator
zakochany w forum

ile piszemy 0

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 407

Prezes

« Odpowiedz #54 : Maj 09, 2009, 22:47:33 »

Boze ludzie o jakich wy tu glupotach piszecie az zal czytac. Nie macie innych zajec nie macie zycia osobistego zawodowego? Przeciez marnujecie sobie zycie. Bede szczera jezeli wlasnie takie zycie maja osoby niepelnosprawne to wybaczcie mi  to ale ja nie jestem jedna z Was chociaz jezde na wozku. Szkoda zycia na idiotyzmy.

DROGI KRECIKU FAKTEM JEST  ¯E ¯YCIE ZNACZNEJ GRUPY(NIE WSZYSTKICH OCZYWI¦CIE) OSÓB NIEPE£NOSPRAWNYCH NIE WYGL¡DA ZBYT CIEKAWIE ¯ycie zawodowe 3ba pamiêtaæ nie wszystkim stan zdrowia pozwala na  aktywno¶æ zawodow±. ¯ycie osobiste...w tym wzglêdzie bywa jeszcze trudniej niektórzy nie nie maj± w tym wzglêdzie do¶wiadczeñ(i co najgorsze zdaj± sprawe ¿e bedzie  im trudno o to)
Nie wszyscy niepe³nosprawni mog± ¿yæ tak jakby chcieli NIESTETY
POZDRAWIAM CIÊ SERDECZNUE
Tak, popieram, masz racjê, Margolcia. Takie a nie inne jest ¿ycie "ON" nie weso³e a jednak umiemy siê piêknie i serdecznie u¶miechaæ do tych co nasz kochaj±.... Takich jakich jeste¶my....

Nie ogl±daj siê na rz±d, bo wyrêczaj±c go, mo¿esz zrobiæ du¿o dobrego, za¶ on nie wyrêczy ciê w niczym.
Antybudynek (kliknij tu...)
http://duetkolezenski.pl.tl/
http://duetkolezenski.phorum.pl/
gruszka
Go¶æ
« Odpowiedz #53 : Listopad 15, 2008, 13:09:04 »

ja to wiem dzewczyny,  ale bedzie   ok:)
Margolcia
Go¶æ
« Odpowiedz #52 : Listopad 15, 2008, 00:58:30 »

Boze ludzie o jakich wy tu glupotach piszecie az zal czytac. Nie macie innych zajec nie macie zycia osobistego zawodowego? Przeciez marnujecie sobie zycie. Bede szczera jezeli wlasnie takie zycie maja osoby niepelnosprawne to wybaczcie mi  to ale ja nie jestem jedna z Was chociaz jezde na wozku. Szkoda zycia na idiotyzmy.
A tak na marginesie w tym co napisa³a¶ jest 100%prawdy niestety Smutny
Jeszcze raz pozdrawiam
Margolcia
Go¶æ
« Odpowiedz #51 : Listopad 14, 2008, 23:56:01 »

DROGI KRECIKU FAKTEM JEST  ¯E ¯YCIE ZNACZNEJ GRUPY(NIE WSZYSTKICH OCZYWI¦CIE) OSÓB NIEPE£NOSPRAWNYCH NIE WYGL¡DA ZBYT CIEKAWIE ¯ycie zawodowe 3ba pamiêtaæ nie wszystkim stan zdrowia pozwala na  aktywno¶æ zawodow±. ¯ycie osobiste...w tym wzglêdzie bywa jeszcze trudniej niektórzy nie nie maj± w tym wzglêdzie do¶wiadczeñ(i co najgorsze zdaj± sprawe ¿e bedzie  im trudno o to)
Nie wszyscy niepe³nosprawni mog± ¿yæ tak jakby chcieli NIESTETY
POZDRAWIAM CIÊ SERDECZNUE
gruszka
Go¶æ
« Odpowiedz #50 : Listopad 14, 2008, 15:49:47 »

krecik  wiemy ale wdedt by³a specjjialna okolicznosc
krecik
Go¶æ
« Odpowiedz #49 : Listopad 14, 2008, 15:07:47 »

gruszka
Go¶æ
« Odpowiedz #48 : Lipiec 06, 2008, 04:18:00 »

splnia sie
  seba
sebastian
Go¶æ
« Odpowiedz #47 : Czerwiec 27, 2008, 10:49:24 »

Kobieta w po³owie jest ma³± prawd±, w po³owie ma³ym k³amstwem, a w ca³o¶ci - wielk± niewiadom±.
sebastian
Go¶æ
« Odpowiedz #46 : Czerwiec 27, 2008, 10:48:38 »

Kobieta jest najwiêkszym przyjacielem cz³owieka. Kobieta to firanka w oknie. Ma ³adne wzory, lecz przes³ania ¶wiat. U¶miechMrugniêcie
sebastian
Go¶æ
« Odpowiedz #45 : Czerwiec 27, 2008, 10:44:58 »

milosc nioe zna granic ppotrafi ranic i to bardzo.Kobieta jest jak pocisk najpierw balamuci a potem rani serce:)U¶miech
sebastian
Go¶æ
« Odpowiedz #44 : Czerwiec 27, 2008, 10:42:24 »

moze i wszystko przede mna ale ktoz to wie
Margolcia
Go¶æ
« Odpowiedz #43 : Czerwiec 26, 2008, 00:49:34 »

Na dobr± sprawe nikt tego nie wie  Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech pozdrawiam 3maj siê
sebastian
Go¶æ
« Odpowiedz #42 : Czerwiec 25, 2008, 18:26:14 »

hm czy ja wiem czy wszystko przedemna Smutny
Margolcia
Go¶æ
« Odpowiedz #41 : Czerwiec 10, 2008, 12:46:20 »

Dobrze to ujo³e¶ Sebastian "jak narazie" ale musisz wierzyæ ¿e WSZYSTKO  CO NAJLEPSZE jeszcze przed Tob±
Margolcia
Go¶æ
« Odpowiedz #40 : Czerwiec 10, 2008, 12:39:47 »

Dziêkuje Kasiu Wiecie czasem jest tak ¿e czlowiek nie jest w najlepszej formie i ogólnie ¿yæ mu sie nie chce ale czasem niespodziewanie pojawia siê ma³e ¶wiate³ko w tunelu Du¿y u¶miech
sebastian
Go¶æ
« Odpowiedz #39 : Czerwiec 10, 2008, 12:35:39 »

Tak tak spe³niaja sie ale moje nie jak narazie Smutny
buziolka
Go¶æ
« Odpowiedz #38 : Czerwiec 10, 2008, 04:55:44 »

gratuluje gosia moje marzenia te¿ siê spe³niaj±. pozdrawiam was  Buziak
Margolcia
Go¶æ
« Odpowiedz #37 : Czerwiec 10, 2008, 00:19:44 »

Ale ¿ycie to nie tylko same smutki Kochaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii w niedziele sie dowiedzia³am  ¿e jade do Krakowa na koncert Celine Dion to by³o moje wielkie marzenie i wci±¿ nie moge uwierzyæ ¿e tam bêde Mam nadzieje ¿e nic nie pokrzy¿uje moich planów...
MARZENIA CZASEM SIÊ SPE£NIAJ¡!!! Mrugniêcie
buziolka
Go¶æ
« Odpowiedz #36 : Czerwiec 09, 2008, 13:52:06 »

masz racje cieszmy siê ¿yciem po tak szybko ludzie odchodz±  U¶miech. Dlatego cieszmy siê ka¿da sytuacj±, u¶miechem, rado¶ci±. Mrugniêcie
sebastian
Go¶æ
« Odpowiedz #35 : Czerwiec 08, 2008, 23:06:04 »

tak cieszmy sie zyciem potem moze nas zabraknac"¦pieszmy sie kochaæ ludzi bo tak szybko odchodza"
Strony: [1] 2 3   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Strona wygenerowana w 0.048 sekund z 21 zapytaniami.

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

kociaprzystan polskiserwerzycia ostrovirsk polskiserwerfreeplay shd