Napromieniowani

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 [2]   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Czy cierpienie musi byc przyt³aczaj±ce?  (Przeczytany 8770 razy)
0 u¿ytkowników i 3 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
bejkerek87
Administrator
zakochany w forum

ile piszemy 20

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 482

It's Me

« Odpowiedz #1 : Luty 12, 2008, 16:34:16 »

My¶lê ¿e dla nie, których ludzi jest przyt³aczaj±ce poniewa¿ jak nie maj± znajomych i rodziny i je¶li siê nie ma przyjació³ tylko samemu jest  to mo¿e  siê  czuæ przyt³aczaj±co. Ja do nie dawna te¿ tak siê czu³am ale ju¿ nie bo mam wspania³± paczkê przyjació³ i ludzi chêtnych do pomocy.

Adulka
gosiamucha1992
oj ma³o nam piszesz:)
*

ile piszemy 0

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 10

600-920-680

« : Luty 10, 2008, 21:15:42 »

Wielu znas zadaje sobie pytanie:"Skoro Bog jest to dlaczego Cierpie?"No w³asnie s³owo "DLACZEGO"To pytanie barzo czesto wyp³ywa z ludzkiego serca:waszego i mojego.Kiedy do¶wiadczani jestesmy cierpieniem,kiedy umiera ktos z naszych najblizszych.kiedy sie cos w nas dzieje nie tak...dlaczego...zawsze to pytanie pada...I czesto to pytanie cz³owiek kieruje do Boga(Boze dlaczego?jak mog³es mi to zrobic)I czesto te pytania pozostaja bez odpowiedzi(pozornie).Bóg jest kims wiecznie oskar¿onym,oskarzonym o wszelkie z³o.Tak jakby to Bóg by³ stwórca ludzkiego cierpienia,ale moi drodzy czy to Bóg stwozy³ cierpienie?Nie!!!Bo czytamy w pisie ¶wietym,ze wszystko co Bóg stworzy³ by³o bardzo dobre(popatrzcie na mnie Mrugniêcie ),a cierpienie nie jest dobre,to jest z³o!!!Moi drodzy zauwazcie,ze cierpienie poraz pierwszy pojawia sie jako owoc naduzycia czyjejs wolnosci.Popatrzcie grzech smakuje np.ewa jak widzia³a ten owoc to nieumia³a sie powstrzymac...nam sie wydaje,ze ten owoc zakazany smakuje lepiej,ma³o tego!!!Mysle,ze my tez mamy takie poczucie,ze jak ten owoc zakazany zjemy to bedziemy czuc sie lepiej.Kazdy grzech jest naduzyciem wolnosci,i ³±czy sie z bólem cz³owieka.Dzisiaj tak czesto Bogas sie o wzystko obwinia...owszelkie kataklizmy...cos mi sie nieuda³o kto jest winny?Pan Bóg...ale patrzac realnie na dzisiejszy swiat.Niedawno w opolu na przejsciu dla pieszych zosta³a potracona kobieta w stanie B³ogos³awionym,pare miesiecy pó¼niej przysz³o na swiat dziec niepe³nosprawne,lekarze stwierdzili wynik potracenia przez samochód.Zza kierownica siedzia³ m³ody pijany me¿czyzna.Pytam czy to Pan Bóg jest winien?Czy to Pan Bóg siada po pijanemu za kierownice?NIE!!!To cz³owiek,który naduzywa daru wolno¶ci...NIedawno m³odziesz wraca³a z osiemnastki z urodzin,ch³opak który kierowa³ sportowym samochodem,który otrzyma³ od rodziców na swoje osiemnaste urodziny nietylko ze by³ wypity to jeszcze zaæpa³.Na drodze gdzie maksymalnie mozna 90jechac on mia³ 180km/s...on sam pó¼niej chcia³ pope³nic samobójstwo...Pytam czy to Bóg jest wienien?NIE!!!To cz³owiek który naduzywa daru wolnosci,a przez to cierpia ludzie!!!Niewinni ludzie...tak czesto niewinni cierpia prze  kogos...to jest skute na innych...to sa skutki czyjegos naduzywania wolnosci...

Tak wie jesli cierpicie...lub jestescie zak³opotani,smutni,potrzebujecie rozmowy,pocieszenia...serdecznie zapraszam...z kazdej sytuacji zawsze jest wiecej nic jedno wyjscie...razem DAMY RADE!!!Uwiezcie mi...Serdecznie pozdrawiam i zapraszam...Ma³gosia

Panie wskaz ludziom droge,by nigdy nie b³adzili....
Strony: 1 [2]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Strona wygenerowana w 0.05 sekund z 20 zapytaniami.

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

ostrovirsk svcraft blackspider polskiserwerfreeplay wilcze-zycie