Napromieniowani

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1]   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Moja Rodzinka mieszka od 20 lat w Gdañsku.  (Przeczytany 1182 razy)
0 u¿ytkowników i 2 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
bejkerek87
Administrator
zakochany w forum

ile piszemy 20

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 482

It's Me

« Odpowiedz #2 : Lipiec 03, 2009, 04:46:06 »

Dzieki Falstynko.. udalo sie ale moje marzenia maja glebszy sens... hehe nie tylko podroz i zobaczenie swiata...
tylko opisywanie i pokazywanie innym ludziom.. i to mnie podnosi na duchu....

Adulka
fa³styna
zaanga¿owany

ile piszemy 0

Wiadomo¶ci: 119

« Odpowiedz #1 : Luty 13, 2008, 20:02:18 »

no to masz szczêscie taka podro¿ cie fajna czeka;)
bejkerek87
Administrator
zakochany w forum

ile piszemy 20

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 482

It's Me

« : Luty 13, 2008, 17:30:22 »

Moja Rodzinka mieszka od 20 lat  w Gdañsku.
Bardzo siê kochamy i ¿yjemy za pan brat.
Mam Bardzo kochan± mamusiê o imieniu Maria i tatusia Waldusia .
Mam Te¿ kochana siostrê Aleksandrê Ma 14 lat akurat, która jest m³odsza o 6 lat ode mnie
Ale siê super dogadujemy. MAM TEZ ZWIERZAKI kotka Felix i akwarium a w nim rybki.
Mam tez babunie o imieniu Józefa jest starsz± osob± o charakterze spokojnym.
Bardzo du¿o przesz³a moja babcia bo tak najpierw Hitler jak mia³a 6 lat potem babcia wyszla za m±¿ i urodzila 4 dzieci, nastêpnie wychowala moj± mamê a ona urodzi³a mnie Adriannê i zostalam Babci  jej   gagatkiem dla calej rodzinki...,  Mama ma 3 rodzenstwa w tym ciociê- Ulê oraz Wujka- Wojtka Wujka -Stasia.. Zanim Ciocia jeszcze nie wyleciala poraz pierwszy do USA to umar³ nam ukochany  dziadek Janek to on mi kupi³ pierwszy wózek tzn g³êboki bo by³am malutka jego najukochañsz± wnusi±, ale nie wiedzia³ ¿e ja jestem chora jak umiera³ mo¿e i dobrze ¿e  my¶la³ ¿e jestem  zdrowa.
Rownie¿ nie widzia³ jak zmieniam wózki a szkoda bo on zawsze  potem moja ciocia polecia³a do USA-NY. I mieszka ju¿ 20 lat w marcu minie fajnie bo zamierzam jechaæ tam do nich ale na jeden m-c nie wypada mi ale wrócê do was moi kochani....
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 13, 2009, 16:28:42 wys³ane przez bejkerek87 » Zapisane

Adulka
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Strona wygenerowana w 0.021 sekund z 20 zapytaniami.

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

nwm blackspider ostrovirsk kociaprzystan wilcze-zycie