Napromieniowani

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1]   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Moja opinia na temat gotowo¶ci na seks...  (Przeczytany 2201 razy)
0 u¿ytkowników i 3 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
bejkerek87
Administrator
zakochany w forum

ile piszemy 20

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 482

It's Me

« Odpowiedz #9 : Styczeñ 16, 2009, 20:36:20 »

Dziêki za tyle odpowiedzi, bardzo mi milo..., ¿e ten temat jest a¿ tak powszechny zarowno jak i potrzebny...

Adulka
Margolcia
Go¶æ
« Odpowiedz #8 : Lipiec 15, 2008, 17:43:42 »

Dziêkuje Sebastian Du¿y u¶miech
sebastian
Go¶æ
« Odpowiedz #7 : Lipiec 15, 2008, 12:29:35 »

Wiesz masz racje margolciu zgadzam sie z toba w 100% sex jest wazniejszy w zyciu ale nie az tak wazny jak Mi³o¶æ jak obaj partnerzy to chca to to zrobia.
Margolcia
Go¶æ
« Odpowiedz #6 : Lipiec 14, 2008, 23:17:39 »

A ja my¶lê ¿e mimo wszystko powinno siê powinno siê przed ¶lubem.
Nie zrozumcie mnie ¼le nie chodzi o to ¿eby "próbowaæ" na prawo i lewo z kim popadnie. NIE
Jednak gdy trafimy na tê w³a¶ciw± osobê to DLACZEGO NIE?
W tej swerze partnerzy te¿ musz± siê dopasowaæ , sprawdziæ bo seks jest naprawdê istotn± choæ nie najwa¿niejsz± czêsci± zwi±zku.
Pozdrawiam Chichot
buziolka
Go¶æ
« Odpowiedz #5 : Lipiec 10, 2008, 22:40:05 »

nie zawsze nalezy czekac chocia¿ zgadzam siê z tob± ada. pamietacie do seksu dochodzi wtedy gdzy siê zgadzamy na niego a dziecko nawet nie chciane zawsze rodzi siê z mi³o¶ci

sebastian
Go¶æ
« Odpowiedz #4 : Lipiec 10, 2008, 20:35:29 »

No wiesz Ania nie zawsze tak jest ze czekaja do slubu a tez idzie zyc na kocia ³ape ale po co to takie ¿ycie!!!
ania
Go¶æ
« Odpowiedz #3 : Kwiecieñ 09, 2008, 20:44:30 »

ja uwazam ze mlodzi powinni zaczekac z tym do slubu, aby nie robic tego ze strachem w oczach czy kts wejdzie czy nie czy bedzie tym razem wpadka czy nie,jesli pocznie sie dziecko, po co fundowac mu od poczatku jego istniena zycie w stresie i w nerwach?
seks w malzenstwie jest czyms pieknym i wspanialym, po co niszczyc go zlem?
Margolcia
Go¶æ
« Odpowiedz #2 : Kwiecieñ 01, 2008, 14:38:25 »

Wszystko ma swój w³a¶ciwy czas i miejsce...Zgadzam siê z Tob± w 100% apropo ma³olat Seks nie jest dla dzieci( a zaczynaj± coraz m³odsi o zgrozo!!!)To powa¿ny krok który niesie za sob± KONSEKWENCJE(Wiemy o co chodzi) dlatego nie warto podejmowaæ decyzji na ³apu capu bo to ma  znacz±cy wp³yw na ca³e nasze dalsze ¿ycie.Pozdrawiam
jerychiasz
Go¶æ
« Odpowiedz #1 : Marzec 07, 2008, 04:05:10 »

no i m±drze adranno
bejkerek87
Administrator
zakochany w forum

ile piszemy 20

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 482

It's Me

« : Marzec 04, 2008, 23:42:47 »

Moja opinia na temat gotowo¶ci na seks...
S±dzê, ¿e ka¿dy sam powinien odpowiedzieæ sobie na to pytanie, bo ka¿dy jest inny. Najwa¿niejsze by nie zrobiæ tego pod wp³ywem namawiania przez kolegów czy z przypadkow± osob±. Je¶li jest siê ¶wiadomym tego kroku, darzy siê partnera uczuciem i zaufaniem to wtedy jest ten w³a¶ciwy moment. My¶lê ¿e jak bêdê gotowa to to zrobiê ale narazie wa¿niejsze rzeczy ni¿ seks muszê skoñczyæ najpierw to co zaczê³am czyli najpierw wykszta³cenie a potem sex i takie rzeczy my¶lê rozs±dnie a nie jak takie g³upie ma³olaty. To jest dla mnie wa¿na decyzja w ¿yciu a nie nie winna zabawa z ch³opakiem i zrobiê to jak bêdê gotowa.

Adulka
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Strona wygenerowana w 0.024 sekund z 21 zapytaniami.

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

brazylia2014 polskiserwerfreeplay svcraft shd nwm