Napromieniowani

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1]   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Gazetka dla niepe³nosprawnych! Zapraszamy!  (Przeczytany 2550 razy)
0 u¿ytkowników i 2 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
gruszka
Administrator
napromiieniowany w forum

ile piszemy 0

Wiadomo¶ci: 598

« Odpowiedz #5 : Wrzesieñ 20, 2009, 14:16:51 »

ZAPRASZAMY NA FORUM
bejkerek87
Administrator
zakochany w forum

ile piszemy 20

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 482

It's Me

« Odpowiedz #4 : Czerwiec 02, 2009, 12:30:42 »

http://www.gu.com.pl/index.php?option=com_zoom&Itemid=163 - Ci LUDZIE DZialaj± na mnie koj±co i daj± mi energie do ¿ycia. Podoba mi siê Wspolpraca z T± Gazetk± z nimi jestem na zawsze!!!.

Adulka
Maya85
Go¶æ
« Odpowiedz #3 : Marzec 20, 2008, 18:24:39 »

Nie no pisanie gazetki i wogole jej tworzenie o Nas i dla Nas jest super ale tak zeby kazdy cos z tego mial:)
jerychiasz
Go¶æ
« Odpowiedz #2 : Marzec 19, 2008, 23:24:05 »

nie¼le to ju¿ co¶
raf
raf
zaanga¿owany

ile piszemy 0

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 128

« Odpowiedz #1 : Marzec 18, 2008, 17:14:03 »

dobry  pomys³
paulinaa
oj ma³o nam piszesz:)
*

ile piszemy 0

Wiadomo¶ci: 3

« : Marzec 15, 2008, 20:21:15 »

Zapraszam do przeczytania gazetki dla niepe³nosprawnych (psychicznie i nie tylko) tworzonej przez niepe³nosprawnych. Istnieje w wersji papierowej, ale ze wzglêdu na ograniczony nak³ad zachêcam do odwiedzenia strony internetowej www.stowarzyszenie-integracja.free.ngo.pl zak³adka gazetka Blask. Dostêpne s± jak na razie trzy numery, ale w ka¿dym miesi±cu bêdzie pojawiaæ siê nastêpny. Liczymy na odzew, poniewa¿ tworzymy j± dla czytelników. Prosimy o wszelkie uwagi i sugestie. Chcemy odpowiadaæ na wasze problemy. Mo¿na przesy³aæ swoje opinie na stronie internetowej (opcja dodaj recenzjê) lub mailowo p.m.nowik@wp.pl. Zapraszamy równie¿ wszystkich chêtnych to wspó³tworzenia gazetki razem z nami. Jeste¶my otwarci na wszelkie pomys³y. Zebrania redakcyjne odbywaj± siê w ¶rody o godz. 15 w o¶rodku terapeutycznym (nie w klubie) na ulicy Grottgera 25 a (budynek po by³ym ¿³obku, blisko ulicy Spacerowej i £azienek na Mokotowie). Serdecznie zapraszamy
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Strona wygenerowana w 0.034 sekund z 20 zapytaniami.

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

brazylia2014 wilcze-zycie polskiserwerfreeplay svcraft kociaprzystan