Ciep³y letni wieczór, gwieŸdziste niebo ksiê¿yc uœmiecha do nas siê, idziemy pla¿¹ moj¹ d³où mocno trzymasz. Piasek ciep³y pod stopami, fale leniwie unosz¹ siê i delikatnie szumi¹ ciep³e morze i ty obok mnie. Idziemy w ciszy tylko nasze serca bij¹, miarowo tak lekko przepe³nione najwspanialszych uczuÌ. Mi³oœÌ roztacza siê nad nami most mi³oœci zbudowany z naszych uczuÌ, dotykamy raju zatapiamy siê w sobie, ob³ok przys³ania nas parasol roztacza noc. Ta noc do nas nale¿y, przyroda nam ³askawa, nocy atmosferê stwarza. Nim nastanie œwit, nasze uczucia niech pozostan¹ lecz my siê rozstaniemy nim s³oùca promienie obudz¹ dzieù ciebie ju¿ nie bêdzie obok mnie. Bêdziesz tylko wspomnieniem lecz coœ we mnie pozostanie owoc naszej mi³oœci rozwinie siê i cz¹stka ciebie bêdzie blisko mnie.
Moje serce krzyczy i szuka ukojenia, pyta dlaczego musi milczeĂŚ i tÂłumiĂŚ swe uczucia? Jak dÂługo ma skrywaĂŚ to co czuje, nawet szeptaĂŚ nie moÂże by ktoÂś nie usÂłyszaÂł jak bardzo kochaNawet nie moÂże ÂśniĂŚ o swej miÂłoÂści, serce Âłka morze Âłez wypÂłakaÂło, ono chce ÂżyĂŚ i o miÂłoÂści gÂłoÂśno mĂłwiĂŚ, ÂśmiaĂŚ siĂŞ i cieszyĂŚ miÂłoÂści pÂłomieniem. Wiatr uczucia rozwiewa i gna przez Âświat moÂże usÂłyszy je ktoÂś....... przygarnie serce do swego serca. Iskierka nadziei w sercu siĂŞ tli Âże spotkamy siĂŞ na moÂście zbudowanym naszych uczuĂŚ, nasze dÂłonie spleciemy. Polecimy aÂż do gwiazd, za taĂączymy w rytm naszych serc.
gaja.
http://belawidera.blog.onet.pl/