Napromieniowani

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1]   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: porady informatyczne  (Przeczytany 2086 razy)
0 u¿ytkowników i 5 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Maya85
Go¶æ
« Odpowiedz #16 : Marzec 31, 2008, 18:51:57 »

Krzysiek to byla reklama czy co??
Niezle zabrzmialo hehe Chichot
Artur ma racje ze kursy pomagaja bo tez cos ucza ale najwazniejsze sa praktyki i to chyba we wszystkim... U¶miech
userid385
Go¶æ
« Odpowiedz #15 : Styczeñ 27, 2008, 00:10:36 »

Chcesz zostaæ ekspertem w dziedzinie informatyki i nale¿eæ do elitarnego grona osób, które potrafi± rozwi±zaæ ka¿dy problem zwi±zany z komputerem, stworzyæ program lub rozwi±zanie u³atwiaj±ce prowadzenie biznesu czy przyspieszaj±ce pracê? Dobrze trafi³e¶...

to czy  siê  jest  expertem  w  danej  dziedzinie  lub  nie zale¿y  od  Twojego  do¶wiadczenia  w  dziedzinie  a nie  od ilo¶ci  kursów, które  owszem,  s±  pomocne, ale  na krótkim  etapie.a, ¿eby  zostaæ  ekspertem  z  dziedziny  informatyki  trzeba by  lat  pracy w tej  dziedzinie i  nie  w  szkole lecz na  komputerach  u¿ytkowników w tym  na swoim sprzêcie.
krzysiek
Go¶æ
« Odpowiedz #14 : Styczeñ 13, 2008, 10:47:11 »

Chcesz zostaæ ekspertem w dziedzinie informatyki i nale¿eæ do elitarnego grona osób, które potrafi± rozwi±zaæ ka¿dy problem zwi±zany z komputerem, stworzyæ program lub rozwi±zanie u³atwiaj±ce prowadzenie biznesu czy przyspieszaj±ce pracê? Dobrze trafi³e¶...

Nasza firma specjalizujê siê w tworzeniu multimedialnych kursów komputerowych video i jeste¶my najwiêkszym wydawc± takich publikacji na rynku polskim.  Kurs komputerowy video zawiera ruchomy obraz, komentarz lektora oraz bardzo czêsto pliki ¼ród³owe do³±czone do poszczególnych lekcji.

Najbardziej popularne kursy, które stworzyli¶my do tej pory to Kurs Excel VBA, Kurs Access, Kurs Flash, Kurs HTML, Kurs PHP i MySQL, Kurs Linux, Kurs Photoshop, Kurs Programowania Visual C++, czy hobbistyczny Kurs Gry Na Djembe. Wszystkie charakteryzuj± siê ogromn± wygod± w trakcie nauki i krótkim czasem przyswajania wiedzy.

Od teraz sami mog± Pañstwo wybraæ czas i miejsce szkolenia, rezygnuj±c z grubych ksi±¿ek z ma³o zrozumia³ymi obrazami ekranu.

Ilu stronom ksi±¿ki odpowiada godzina naszego kursu?

¦rednio 10 klatek wy¶wietlane na sekundê daje w ci±gu minuty 600 obrazów przedstawionych w zrozumia³ej formie. Jak ³atwo policzyæ godzina kursu to ju¿ 36000 obrazów, które jest w stanie przyswoiæ Twój mózg. Ksi±¿ka z tak± ilo¶ci± obrazów mia³aby kilka metrów grubo¶ci a samo ich zobaczenie zajmowa³oby kilka miesiêcy, pomijaj±c fakt, ¿e nie zosta³yby zrozumiane.

Oczywi¶cie mo¿esz zostaæ przy tradycyjnych metodach nauki, jednak przez nasze kursy komputerowe chcemy udowodniæ Ci, ¿e nauka mo¿e byæ znacznie przyjemniejsza i szybsza. Je¿eli nasze argumenty s± dla Ciebie przekonywuj±ce – zapraszamy do dzia³u „kursy komputerowe”. W innym przypadku zapoznaj siê proszê z pozosta³± czê¶ci± naszej oferty
gruszka
Go¶æ
« Odpowiedz #13 : Styczeñ 10, 2008, 02:25:55 »

usarid wytlumacz  :)na spokojnie kumplowi
krzysiek a ty jeszcze raz napisz w czym problem
pozdrawiam milego inforatykowania
userid385
Go¶æ
« Odpowiedz #12 : Styczeñ 09, 2008, 22:57:46 »

Witam mam problem z moim urz±dzeniem USB jest to aparat fotograficzny KODAK C613 a problem jest taki gdy pod³±czam aparat do usb normalnie wykrywa nowy sprzêt instaluje sterowniki wchodzê do mój komputer aby przekopiowaæ zdjêcia i ZONK ! Nie ma aparatu a normalnie w menad¿erze urz±dzenie jest zainstalowane poprawnie. Co to mo¿e byæ ?
A  powiedz  mi  jaki  masz Windows?? od  tego  powiniene¶  zacz±æ a  dopiero  reszta
A dodam jeszcze próbowa³em kopiowaæ zdjêcia przez program do³±czony do aparatu KODAK ale jest tak beznadziejne ze zwiesza siê za ka¿dym razem przy kopiowaniu.
Co  to  za  program?? je¶li  mo¿esz  to  podaj  mi  nazwê
krzysiek
Go¶æ
« Odpowiedz #11 : Styczeñ 09, 2008, 13:47:44 »

Problem z urz±dzeniem USB
przez maciula1989 09.01.2008 (¦r) 11:22

Witam mam problem z moim urz±dzeniem USB jest to aparat fotograficzny KODAK C613 a problem jest taki gdy pod³±czam aparat do usb normalnie wykrywa nowy sprzêt instaluje sterowniki wchodzê do mój komputer aby przekopiowaæ zdjêcia i ZONK ! Nie ma aparatu a normalnie w menad¿erze urz±dzenie jest zainstalowane poprawnie. Co to mo¿e byæ ? A dodam jeszcze próbowa³em kopiowaæ zdjêcia przez program do³±czony do aparatu KODAK ale jest tak beznadziejne ze zwiesza siê za ka¿dym razem przy kopiowaniu. W tym programie wykrywa aparat a w moim komputerze nie wykrywa. Dodam jeszcze ze przed zainstalowaniem oprogramowania KODAKa w moim komputerze normalnie wy¶wietla³o aparat to ten program zniszczy³ wszystko ech...Proszê o pomoc bo ja nie da³em rady tego rozkminiæ. Dziekuje Pozdrawiam Maciula
krzysiek
Go¶æ
« Odpowiedz #10 : Styczeñ 09, 2008, 13:43:43 »

Pracujê od d³u¿szego czasu na tym programie, lecz nadal nie mogê poradziæ sobie z pewn± rzecz±. Otó¿, w jaki sposób zrobiæ, by w Multitracku, przy wielokrotnym nagrywaniu nie dzieli³ mi plików? Czyli np. rejestruje wokal, ale chcê poprawiæ go nie ca³ego, lecz od pewnego momentu - lecz przy tym nie chcê, by przy poprawce nagrywa³ mi osobny plik, tylko ¿eby do³±czy³ poprawkê nagrania od wybranego momentu w tym samym nagrywanym pliku. Rozumiecie o co chodzi. Po prostu, tyle razy, ile razy robie Recording, tyle osobnych plików mi tworzy - a ja chcê nagrywaæ na tej jednej ¶cie¿ce.
userid385
Go¶æ
« Odpowiedz #9 : Styczeñ 08, 2008, 21:25:18 »

Krzysiek  chyba raczej  środowisko  programistyczne,  o  ile  się  orientuję,  tu dobre  jest  C++  Builder  albo  Delphi, co  serdecznie  polecam,  sam  pisałem  kilka  odtwarzaczy  własnoręcznie, pod  konkretne  kodeki... To  było  jeszcze  w  szkole
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 19, 2009, 14:51:38 wys³ane przez userid385 » Zapisane
krzysiek
Go¶æ
« Odpowiedz #8 : Styczeñ 08, 2008, 10:24:48 »

zalzyj program jest postaram się zrobić dobry program tylko przyślijcie m strona z programem robienia prgramów
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 08, 2008, 10:28:02 wys³ane przez krzysiek » Zapisane
jerychiasz
Go¶æ
« Odpowiedz #7 : Styczeñ 08, 2008, 03:14:40 »

scramer radio program jest do radia inter
userid385
Go¶æ
« Odpowiedz #6 : Styczeñ 08, 2008, 03:01:23 »

Winamp do  radia??  a  nie  jet  Audio?? uwa¿am  ¿e  jest  o  wiele  lepszy  ni¿  winamp, poza  tym  winamp  potrafi  siê  sypaæ je¶li  chodzi  o  radio
krzysiek
Go¶æ
« Odpowiedz #5 : Styczeñ 07, 2008, 16:44:18 »

Prosze
gruszka
Go¶æ
« Odpowiedz #4 : Styczeñ 07, 2008, 16:35:49 »

dziekuje  za odpowiedz
krzysiek
Go¶æ
« Odpowiedz #3 : Styczeñ 07, 2008, 16:30:07 »

Prosze pani do słuchania radia jest dobry Winap 3.0

jak  już  to   raczej   Winamp i  nie  3.0 a  5.25
pozdrawiam

Administrator
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 19, 2009, 14:50:18 wys³ane przez userid385 » Zapisane
gruszka
Go¶æ
« Odpowiedz #2 : Styczeñ 07, 2008, 16:22:13 »

przepraszam   mam pytanie jaki program jest najlepszy do   \sluchania radia
ps  podrawiam
gruszka
Go¶æ
« Odpowiedz #1 : Styczeñ 07, 2008, 04:04:21 »

macie  pytania piszcie:)
gruszka
Go¶æ
« : Styczeñ 06, 2008, 23:09:13 »

witam   przedstawiam  wam nowy kacik  porad informatycznych,
kacik  ten bedzie  przez  kolege krzyska:)

pa pa
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 08, 2008, 00:37:40 wys³ane przez gruszka » Zapisane
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Strona wygenerowana w 0.036 sekund z 19 zapytaniami.

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

brazylia2014 svcraft shd blackspider polskiserwerzycia