Napromieniowani

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1]   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Witam:)  (Przeczytany 3490 razy)
0 u¿ytkowników i 7 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
gruszka
Administrator
napromiieniowany w forum

ile piszemy 0

Wiadomo¶ci: 598

« Odpowiedz #13 : Maj 08, 2009, 23:45:19 »

O witamy,kisiedza:)
Andrzej_zg
oj ma³o nam piszesz:)
*

ile piszemy 0

Wiadomo¶ci: 17

« Odpowiedz #12 : Maj 08, 2009, 21:32:41 »

Witam Serdecznie
misiek
troche tu wchodzisz
**

ile piszemy 0

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 35

« Odpowiedz #11 : Maj 08, 2009, 19:35:53 »

Dziêkujê Ada za bardzo mi³e, du¿o mówi±ce s³owa:* Jeste¶ kochana. Cieszê siê, ¿e mi ufasz, wiesz, ¿e nie zrobi³bym niczego z³ego Tobie. Hehe, gratulowaæ mi to bêdziesz mog³a jak wytrwam teraz ten kryzys co u siebie mam, wóz albo przewóz:( Pomy¶leæ, ¿e ju¿ pó³ roku doktoratu minê³o...
bejkerek87
Administrator
zakochany w forum

ile piszemy 20

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 482

It's Me

« Odpowiedz #10 : Kwiecieñ 09, 2009, 20:23:30 »

Jestes dla mnie bardzo wa¿nym czlowiekiem poniewa¿ mogê oderwaæ siê od tego ¿e jestem chora od 22 lat.. i cieszyæ sie ¿yciem mo¿e kiedy¶  z nowu wybierzemy sie na wycieczkê lubiê chodziæ z tob± bo czuje siê potrzebnym czlowiekiem i wiem ze mogê zawwsze liczyæ na twoj± szlachetn± Pomoc a to b. wa¿ne drogi moj Przyjacielu...

Adulka
bejkerek87
Administrator
zakochany w forum

ile piszemy 20

It's Me

« Odpowiedz #9 : Kwiecieñ 09, 2009, 20:20:15 »

Oficjalnie Misiek gratuleje doktoratu... i dziêki za to, ¿e jeste¶ ze mn±, ¿e cierpienie nie jest przeszkod± dla ciebie :* . Braciszku...

Adulka
bejkerek87
Administrator
zakochany w forum

ile piszemy 20

It's Me

« Odpowiedz #8 : Kwiecieñ 09, 2009, 20:16:23 »

Kocham Ciê Braciszku dziêkujê ¿e jestes z nami.. B. mi pomagasz jak wpadasz na chwile do mnie wtedy zapominam o cierpieniu i bolu a to wa¿ne....

Adulka
buziolka
Go¶æ
« Odpowiedz #7 : Czerwiec 15, 2008, 12:48:51 »

witaj misiek
Margolcia
Go¶æ
« Odpowiedz #6 : Czerwiec 10, 2008, 23:12:07 »

Nie ma za co Chichot
misiek
troche tu wchodzisz
**

ile piszemy 0

« Odpowiedz #5 : Czerwiec 10, 2008, 16:49:21 »

Dziekujê za mi³e przyjêcie:)
Margolcia
Go¶æ
« Odpowiedz #4 : Czerwiec 08, 2008, 00:04:37 »

Witajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech
gruszka
Go¶æ
« Odpowiedz #3 : Czerwiec 04, 2008, 14:21:38 »

czesc  czesc    super  ze  jestes chcesz pomaga  to super . aby wiecej takich, ludzi  na swiecie, w kraju  i na naszym forum  razem mozemy wiele damy rade.   bajerek nasza  dobra duszyczka  wie  kogo    zaprosic na  fora.

pa pa:)
« Ostatnia zmiana: Lipiec 06, 2008, 03:59:28 wys³ane przez gruszka » Zapisane
buziolka
Go¶æ
« Odpowiedz #2 : Maj 14, 2008, 23:40:38 »

witam  na forum mam nadzieje ¿e bedziesz siê dobrze czuæ tu jak i poznasz wielu znajomych i przyjació³. tak jak my wszyscy. ¿e pokochasz to forum i bedziesz siê bardzo dobrze czuc. tego ci ¿ycze z calego serduszka. pozdrawiam cieplutko

mariolka12
Go¶æ
« Odpowiedz #1 : Maj 14, 2008, 15:35:55 »

hej!  Du¿y u¶miech
misiek
troche tu wchodzisz
**

ile piszemy 0

« : Maj 14, 2008, 15:33:22 »

Witam:)Na samym pocz±tku to opowiem troszkê o sobie, sk±d tutaj sie znalaz³em. Mam 25lat, jestem pe³nosprawn± osob±. Od kilku lat s³u¿ê w wolontariacie, to moja cz±stka ¿ycia(umilam czas, zarówno starszym, jak i m³odszym ludziom, integruje ludzi, traktuj±c ich jak pe³nowarto¶ciowe osoby). Widok u¶miechu u drugiej osoby dla mnie wiele znaczy. Wiele by opowiadaæ. Mam w sobie zdolno¶æ wys³uchania, rozumienia. Dla mnie liczy siê to co cz³owiek ma w ¶rodku, charakter, ceniê szczero¶æ, zaufanie. Kilka miesiêcy temu pozna³em przypadkowo przez internet jedn± osobê z tego forum-bejkerka87. Od tamtego momentu spotykamy siê, chodzimy na spacery, jak to mówi Ada jeste¶my jak rodzeñstwo. Namówi³a mnie ¿ebym wszed³ na to forum, my¶lê, ¿e warto tutaj wej¶æ:) Nie lubiê takich forów gdzie widaæ jedynie chamstwo, zabawê lud¼mi. Tak to co tu o sobie by opowiedzieæ jeszcze,...Niedawno skoñczy³em na akademii medycznej pewien kierunek-analitykê medyczn±, mo¿e w pa¼dzierniku na doktorat pójdê, czas poka¿e, my¶lê powa¿nie o ¿yciu, wszystko mo¿liwe teraz u mnie, kto wie co bêdzie. Troszkê sportu te¿ uprawiam, ekstremalne wyzwania na orientacjê(pokonywanie w³asnych s³abo¶ci, satysfakcja z pokonania trudu, nowi ludzie, tereny, przygoda), tak¿e wiele by opowiadaæ. Ok, troszkê chyba sie rozpisa³em:D Mam nadziejê, ¿e zostanê tutaj pozytywnie przyjêty i ¿e bêdzie dobrze mi na tym forum.
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Strona wygenerowana w 0.038 sekund z 21 zapytaniami.

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

shd blackspider kociaprzystan svcraft nwm